Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Version 1.11 Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Version 1.11 Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare."— Presentationens avskrift:

1 Version 1.11 Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare klicka var som helst på bilden. Version 1.0

2 Version 1.12 Övningsuppgift för Slutenvårdens Läkare. För att inte markören ska döljas under övningen, gör följande steg. Ställ markören nedanför denna text och högerklicka med musen. Välj enligt bilden till höger och klicka ’synlig’. Klicka därefter var som helst i bilden för att komma vidare.

3 Version 1.13 Du är inloggad som Fredrik Kymle. Det ser du i bilden uppe till höger. Du ska nu skriva i Otto Backs vårdplan. Klicka på hans statusruta för vårdplan.

4 Version 1.14 Vårdplanen är indelad i tre delar. En för slutenvården, en för öppenvården och en för kommunen. Om Du påbörjar vårdplanen i slutenvårdens del, klicka ’Skapa’. I detta fall har en sjuksköterska påbörjat vårdplanen. För att kunna skriva då, klickar du ’Ändra’. Klicka nu ’Ändra’.

5 Version 1.15 De rubriker som efterföljs av symbol * är obligatoriska. Du ska ange ansvarig läkare i slutenvården. Klicka på förstoringsglaset för att söka ansvarig läkare.

6 Version 1.16 Dr Kymle ska i detta fall vara ansvarig läkare. Klicka i rutan ’Sök användare’ för att fylla i hans tre första bokstäver i efternamnet.

7 Version 1.17 Klicka åter på förstoringsglaset för att söka hela läkarens namn.

8 Version 1.18 Klicka på hela läkarens namn (namnet som är understruket).

9 Version 1.19 Du ska fylla i patientens aktuella status. Klicka i rutan under rubriken ’Aktuellt patientstatus’.

10 Version 1.110 Fyll i planerade sjukhusinsatser genom att klicka i rutan under rubriken ’Planerade sjukhusinsatser inför/efter utskrivning’.

11 Version 1.111 Föreslå öppenvårdsinsatser genom att klicka i rutan under ’Föreslagna öppenvårdsinsatser’.

12 Version 1.112 Ta ställning till egenvård. I detta fall ska du klicka ’Ja’ under rubrik ’Egenvård’.

13 Version 1.113 Beskriv egenvård genom att klicka i rutan under rubrik ’Egenvårdsbeskrivning’.

14 Version 1.114 Klicka var som helst på bilden för att scrolla ner.

15 Version 1.115 Om fler yrkeskategorier i slutenvården ska skriva i vårdplanen klicka ’Spara’ (’Spara’-knappen syns ej i denna bild). Om du är den som är sist att skriva i vårdplanen för slutenvården, klicka ’Klarmarkerad’. I detta fall har du skrivit sist. Klicka ’Klarmarkerad’.

16 Version 1.116 Klicka var som helst i bilden för att komma överst på sidan, där justeringsknappen finns.

17 Version 1.117 Du ska nu signera/justera vårdplanen. Klicka ’Justera’.

18 Version 1.118 Statusruta för vårdplan har nu blivit gul med en grön bock. Det innebär att slutenvården har justerat vårdplanen. Övningen är nu slut. Klicka på tangenten ’esc’ upp till vänster på tangentbordet, för att avsluta övningen.


Ladda ner ppt "Version 1.11 Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare."

Liknande presentationer


Google-annonser