Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

HAWAII Hawaii är en ö grupp. Hawaii Pacific University grundades så sent som 1965, men har ändå snabbt blivit erkänt för sina högklassiga akademiska utbildningar.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "HAWAII Hawaii är en ö grupp. Hawaii Pacific University grundades så sent som 1965, men har ändå snabbt blivit erkänt för sina högklassiga akademiska utbildningar."— Presentationens avskrift:

1 HAWAII Hawaii är en ö grupp. Hawaii Pacific University grundades så sent som 1965, men har ändå snabbt blivit erkänt för sina högklassiga akademiska utbildningar. Förutom sitt geografiska läge och sin unika miljö har HPU visat sig vara en av de mest kreativa universiteten i USA.

2 HAWAII Förhållandet lärare elev är 1:16. Vilket underlättar samarbete och utbyte av idéer mellan lärare och student. Genom små klasser och arbetsgrupper förstärks kvaliteten ytterligare i undervisningen. I undervisningen strävar också HPU efter en personlig inriktning.

3 HAWAII Den som önskar kan få fortlöpande studiestöd och råd. Universitetet har ett väl fungerade samarbete med industriföretag och myndigheter för att ordna lämplig praktik i programmen och det ger även ovanligt stora möjligheter till extraarbete åt studenterna.

4 HAWAII På HPU arbetar framstående professorer som har valt att flytta från världsledande universitet som Harvard, Stanford och Yale. Universitetets unika marina miljö och öarnas turismindustri ger vissa program ett speciellt värde

5 HAWAII Det gäller framförallt marinbiologi och TIM - Travel Industri Management. Inom dessa områden satsar skolan mycket forskningsresurser och kan genom praktiska arrangemang med både internationella företag och små lokala företag på Hawaii, åstadkomma ett unikt programinnehåll.

6 HAWAII Utöver dessa utbildningar har du runt 40 andra inriktningar att välja bland. Alla ger dig mycket goda möjligheter på den internationella arbetsmarknaden. Hawaii arbete av Christian Arturén.


Ladda ner ppt "HAWAII Hawaii är en ö grupp. Hawaii Pacific University grundades så sent som 1965, men har ändå snabbt blivit erkänt för sina högklassiga akademiska utbildningar."

Liknande presentationer


Google-annonser