Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

För föreningslivet i Sverige

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "För föreningslivet i Sverige"— Presentationens avskrift:

1 För föreningslivet i Sverige
Folkspel För föreningslivet i Sverige Jag och vi på Folkspel har ett enda uppdrag.

2 Folkspel 2012 Vi ägs av 71 Riksorganisationer som tillsammans har 5 miljoner medlemmar. Detta innebär att nästan alla på något sätt är med, har varit med, har barn som är med, barnbarn som är med eller känner någon nära som är medlem i svenskt föreningsliv Men det är inte bara idrottsförbunden som äger oss även om Folkspel och BingoLotto syns mest där. Röda korset, Hjärtebarnsföreningen, Friluftsfrämjandet, Amatörteaterns riksförbund, De synskadades riksförbund och så självklart då också ni i Sveriges Pensionärsförbund SPF, är några av våra andra ägare.

3 Vi är till för Sveriges föreningsliv!
Våra ägare Amatörteaterns Riksförbund American Car Club Sweden Astma- och Allergiförbundet Bilkåren Bosnien-Hercegovinas Riksförbund De Handikappades Riksförbund (DHR) Dyslexiförbundet FMLS Friluftsfrämjandet Frivilliga Automobilkårens Riksförbund Förbundet Aktiv Ungdom Förbundet Blödarsjuka i Sverige Förbundet Svensk Bridge Förbundet Vi Unga Föreningen Sveriges Sändareamatörer Hjärnskadeförbundet Hjärnkraft Hjärt- och Lungsjukas Riksförbund Hjärtebarnsföreningen Hörselskadades Riksförbund Viktigt att boka upp säljstartsmöte, här ser vi till att BL eller SL aktiviteten blir av. Kollar så att förutsättningar för lyckad försäljning är gjorda och levererar eventuellt färdigpackade lotter.

4 Vi är till för Sveriges föreningsliv!
ILCO Svenskt förbund för stomi- och reservoaropererade IOGT-NTO-rörelsen Jägarnas Riksförbund KFUK/KFUMs Riksförbund Länkens Kamratförbund Motorförarnas Helnykterhetsförbund, MHF Neurologiskt Handikappades Riksförbund ParkinsonFörbundet Pensionärernas Riksorganisation Personskadeförbundet RTP Psoriasisförbundet Reumatikerförbundet Riksförbundet FUB Riksförbundet för mag- och tarmsjuka Riksförbundet för Rörelsehindrade Barn och Ungdomar Riksförbundet för Social och Mental Hälsa Riksförbundet Sveriges 4H Riksförbundet Unga Musikanter Viktigt att boka upp säljstartsmöte, här ser vi till att BL eller SL aktiviteten blir av. Kollar så att förutsättningar för lyckad försäljning är gjorda och levererar eventuellt färdigpackade lotter.

5 Vi är till för Sveriges föreningsliv!
Riksföreningen Autism Rikshemvärnsrådet Riksidrottsförbundet Rädda Barnen Samarbetsorgan för etniska org. i Sverige, SIOS Skytterörelsens Ungdomsorganisation Stroke-Riksförbundet Svenska Båtunionen Svenska Diabetesförbundet Svenska Epilepsiförbundet Svenska Folkdansringen Svenska Frisksportförbundet Svenska Jägareförbundet Svenska Kennelklubben Svenska Lottakåren Svenska Pistolskytteförbundet Svenska Röda Korset Svenska Scoutförbundet Sverigefinska Riksförbundet Viktigt att boka upp säljstartsmöte, här ser vi till att BL eller SL aktiviteten blir av. Kollar så att förutsättningar för lyckad försäljning är gjorda och levererar eventuellt färdigpackade lotter.

6 Vi är till för Sveriges föreningsliv!
Sveriges Blåbandsförbund Sveriges Dövas Riksförbund Sveriges Fibromyalgiförbund Sveriges Frimärksungdom Sveriges Hembygdsförbund Sveriges Körförbund Sveriges Orkesterförbund Sveriges Pensionärers Riksförbund Sveriges Pensionärsförbund Sveriges Schackförbund Sveriges Släktforskarförbund Sveriges Sportfiske- och Fiskevårdsförbund Synskadades Riksförbund Sällskapen Länkarnas Riksförbund Tandvårdsskadeförbundet Unga Örnars Riksförbund Viktigt att boka upp säljstartsmöte, här ser vi till att BL eller SL aktiviteten blir av. Kollar så att förutsättningar för lyckad försäljning är gjorda och levererar eventuellt färdigpackade lotter.

7 Folkspel 2012 Hösten 2011 var en bra höst, vi ökade med ca 16 % och genererade under året ca 160 miljoner kronor till föreningslivet. Sedan Folkspel startade 1991 har vi tillsammans med er hämtat hem hela 15,5 miljarder till svenskt föreningsliv, pengar

8 Folkspel 2012 BingoLotto Sverigelotten Julkalendern
Klassikern med det perfekta konceptet - där man fortfarande kan tjäna stora pengar! Sverigelotten Skraplotten som ger snabba pengar i kassan! Julkalendern Traditionen!

9 BingoLotto 2012 Vi har just nu ett fantastiskt koncept gällande BingoLotto! En timmes spel Programtid – 20.00 Inga reklamavbrott Målet för hösten 2012 och framöver är att flytta in spontanspelarna till Sjuan och det spelprogram vi idag gör där. Våra spontanspelare ser inte det Fantastiska koncept vi har idag, de ser ett Bingolotto med en massa reklamavbrott! Det går bra både på våra stora omgångar men framförallt sen vi fick möjligheten att spela en timma utan avbrott med start klockan

10 BingoLotto 2012 Stora omgångar Uppesittaren Jubileum Påsk Miljonbingo
FF special Månadsfinaler Det går bra både på våra stora omgångar men framförallt sen vi fick möjligheten att spela en timma utan avbrott med start klockan

11 Prenumeranter är viktiga
Detta erbjudande är verkligen unikt. Fyra lotter utan kostnad = en premie på 200 kronor. OBS vi på Folkspel står för erbjudandet och det blir en riktigt bra premie för föreningen att nyttja när man skall värva prenumeranter.

12 Vi satsar på föreningar under 2012
Vecka 5 och så långt lagret räcker…… Vecka 5, kommer att återkomma under våren vid flera tillfällen………………………… OBS! Tas bara upp när föreningen är berörd.

13 Sverigelotten 2012 Vinst på var fjärde lott, man vinner ofta och det blir många extra köp via vinstlotterna. Högvinster i form av både miljonvinster, bilar och resor skapar spänning.

14 Sverigelotten 2012 8 kronor kan enkelt bli 11 kronor om många är med och säljer. 300 medlemmar som säljer 50 lotter var på ett år ger en försäljning på Sverigelotter. En förtjänst på kronor! 44% tillbaks på såld lott – otroligt bra provision, mycket lättsåld. Vi har modeller för alla föreningar.

15 Julkalendern Tradition
Julkalendern kostar 50 kronor, föreningen får hela25 kronor i ersättning per såld kalender! 100 medlemmar säljer 10 kalendrar var = 1000 kalendrar. En intäkt på hela kronor! Boka upp beställningen nu, så är den klar. Styr mot 10, det är en bra nivå.

16 Vi är till för er! För att göra allt lätt för just din förening så har vi en service för följande delar. Packade kuvert med Sverigelotter vid medlemsförsäljning. Packade kuvert med BingoLotter vid medlemsförsäljning. Packning av Julkalendrar vid medlemsförsäljning. Denna bild nyttjas där den behövs – jag tycker man bläddrar fram till denna bild när man lyfter frågan – behövs inte bilden så tar vi inte upp den.

17 Vi behövs! Monica Sandström från Bräcke IF årets Eldsjäl 2011
Denna bild nyttjas där den behövs – jag tycker man bläddrar fram till denna bild när man lyfter frågan – behövs inte bilden så tar vi inte upp den. Monica Sandström från Bräcke IF årets Eldsjäl 2011

18 Vi är till för er! Denna bild nyttjas där den behövs – jag tycker man bläddrar fram till denna bild när man lyfter frågan – behövs inte bilden så tar vi inte upp den.


Ladda ner ppt "För föreningslivet i Sverige"

Liknande presentationer


Google-annonser