Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Du har FRÅGAN Vi har SVARET. Communication leads to community, that is, to understanding, intimacy and mutual valuing. Rollo May, Psykolog.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Du har FRÅGAN Vi har SVARET. Communication leads to community, that is, to understanding, intimacy and mutual valuing. Rollo May, Psykolog."— Presentationens avskrift:

1 Du har FRÅGAN Vi har SVARET

2 Communication leads to community, that is, to understanding, intimacy and mutual valuing. Rollo May, Psykolog

3 Tänk om det fanns ett sätt att förstå allt omkring dig. Ett sätt att lösa de problem du ställs inför. Att det var fint att fråga om hjälp. Ställs du ofta inför situationer där teknisk utrustning inte fungerar som den skall? Känner du att du inte alltid har den kompetens som krävs för att hantera viss teknisk utrustning? Var lugn, du duger som du är, du behöver inte förstå allt.

4 Tänk dig att vi samlar all information och kunskap i en svart låda som alla har tillgång till. Denna svarta låda växer och växer kontinuerligt med hjälp av dina frågor. När du behöver hjälp, tillkallar du helt enkelt ”Help Me”, och vi levererar snabbt den information du behöver. ”Help me”, anpassar informationen i denna svarta låda till just dig. Du får informationen på precis det sätt som du vill ha den. Enkelt och smidigt och utan mellanhänder. Du ställer frågorna och ”Help Me” ger dig svaren.

5 På ditt företag är ”Help Me” ett sätt att dra ner dina kostnader för driftavbrott och produktionsstörningar. Ofta handlar dessa störningar om kunskapslogistik för att avhjälpa felen så snabbt som möjligt. ”Help me” effektiviserar denna process och blir ett kostnadseffektivt redskap på din arbetsplats. Din personal känner en trygghet att kunna vända sig till en kompetensbank och fråga om tillvägagångssätt och olika handhavande på din arbetsplats. ”Help me” skapar ett mervärde åt ditt företag som ger en starkare konkurrenskraft mot dina konkurrenter.


Ladda ner ppt "Du har FRÅGAN Vi har SVARET. Communication leads to community, that is, to understanding, intimacy and mutual valuing. Rollo May, Psykolog."

Liknande presentationer


Google-annonser