Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Nu har en timma gått och då börjar den riktiga handbollsträningen…! Där de kan koncentrera sig på passningar och skott, det är nu de har användning av.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Nu har en timma gått och då börjar den riktiga handbollsträningen…! Där de kan koncentrera sig på passningar och skott, det är nu de har användning av."— Presentationens avskrift:

1 Nu har en timma gått och då börjar den riktiga handbollsträningen…! Där de kan koncentrera sig på passningar och skott, det är nu de har användning av sin goda kondition som de har fått.

2 Som sagt här koncentrerar de sig på skott och finter, och även här har de en samling för att få ut informationen så snabbt som möjligt.

3 Här sitter de stolta och tittar på! …med all rätt

4 Vi får inte glömma vattenpausen; det viktigaste för att hålla dem igång. Det är som för växter; det som håller dem vid liv! Vi får inte glömma att kroppen består av 60% vatten och mycket går åt när man tränar i två timmar…

5 Tjejer glöm nu inte stretchningen! Den är viktig för att förebygga skador, sträckningar och stelhet mm.

6 Ibland kan det vara viktigt att tänka på vad man har tränat under passet och fokusera på de muskelgrupperna; i detta fallet vaderna som vi använde extra mycket i trappan… …men eftersom vi använder vaderna hela tiden kan det vara bra att ta för vana att alltid stretcha dem.

7 Det är ganska bra att ha en organiserad stretchnings övning, så att alla gör övningarna. Dessutom får de mer tid tillsammans och skapar mer gemenskap i laget.


Ladda ner ppt "Nu har en timma gått och då börjar den riktiga handbollsträningen…! Där de kan koncentrera sig på passningar och skott, det är nu de har användning av."

Liknande presentationer


Google-annonser