Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller"— Presentationens avskrift:

1

2 Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Jul, jul strålande jul...Ja visst är det strålande...eller?? Jag är glad att jag planerade i tid med pyntning och klappar. Ja åtminstone trodde jag det. Jag brukar alltid köpa några fina julgrupper så jag har hemma. Ja ni vet , så man han något med sig när man hälsar på hos släkt och vänner. Och vad tror ni händer.... Jo..på självaste julafton när vi var på väg till svärföräldrarna kom jag på det JULBLOMMA ...SKIIIIT!! Jag hade glömt. Och just i år hade vi också bestämt att vi inte skulle köpa klappar till oss vuxna.Äh strunta i det säger naturligtvis min käre sambo. Men man vill ju inte komma tomhänt. Jaha vart kan man åka?? Kollade snabbt på nätet, hmm,

3 Mobackes , typiskt stängde kl 13.00, 5 min för sen.
Ja då blir det väl en mataffär. Började med Icaträffen, nej, Prix, nej, Ica kvantum, oj dom blommorna behöde akut hjälp,(För jag tror inte det ska prassla om en julgrupp). Då va Hemköp sista chansen, (och nu va min käääärreeee sambo ganska trött på mig)skyndade dit och hittade några stackars grupper, i den ena satt en fin tomte, iden andra var faktist 2 av blommorna skapliga, i en tredje ett fint band och i en fjärde en inte utslagen hyacint. Hur ska jag göra Tänk.. Maria...TÄNK.....

4 Ja nöden har ingen lag Jag tog saken i egna händer, flyttade om lite, en tomte här och ett snöre där och sen en liten blomma å vips en riktigt snygg julgrupp. Undrar om man kan få fängelse för uppsnoffsning av julblomma? Nu var jag lagomt svettig och smög mig fram till kassan . Skulle det gå vägen???? Kassörskan tittade lite konstigt på mig men slog in priset tog betalt och jag skyndade mig ut..PHUU.

5 Väl framme hos svärföräldrarna, där tackade dom sååå mycket för blomman. Och jag svarar att det och va så lite... men tänk om dom visste ….

6 Annars har det varit lugnt
ja förutom de sista dagarna på jobbet, folk är som galen . Kan dom inte planera??? Hihi. Alla verkar vara ute i sista minuten. Men det är egentligen ganska kul.

7 Något mer som va kul. Bollnäs käglan
Något mer som va kul.. Bollnäs käglan.. Tänk att JAG kom 2:a, ( ja du läste inte fel,) Och till och med fick prispengar. Wow jag kan. Nu fick man ju mersmak. Det kanske inte är dax för proffs touren men förhoppningsvis blev det i alla fall en push för självförtroendet. Fast nog sitter man med datorn i knät och tittar på de super duktiga tjejerna touren i USA. Mina stora favoriter Kelly Kulick, Liz Johnson, Lynda Barnes,Carolin Dorin-Ballard vilka bowling drottningar.

8 Eller är det här med julen och Jesus inte sant?????
Men man blir väl inte bättre av att sitta och drömma, utan träna, träna, träna så kanske man blir 1fjärdedel så duktiga som dessa tjejer, inte bara att spela utan även att läsa banan och veta vad man egentligen har för material. Så jag ser verkligen fram emot träningarna där vi också kommer att ha Lars till hjälp. Och kanske, kanske jag kommer att fatta det här jag också ...vem vet..under har ju faktiskt hänt. Eller är det här med julen och Jesus inte sant?????

9 utan för oss alla och hela klubben. Nu är det dax att gå ut
Jag har i alla fall hopp, inte bara om mig själv, utan för oss alla och hela klubben. Nu är det dax att gå ut och skotta igen så jag, sambon, katten och jycken säger..... GOTT NYTT BOWLING ÅR TILL ER ALLA //Maria


Ladda ner ppt "Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller"

Liknande presentationer


Google-annonser