Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Skagen 2004 Torsdag morgon kl.08:15 lastades bilar med både spelare och material och resan till Danmark och Skagen kunde börja. Fint väder och lugnt.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Skagen 2004 Torsdag morgon kl.08:15 lastades bilar med både spelare och material och resan till Danmark och Skagen kunde börja. Fint väder och lugnt."— Presentationens avskrift:

1

2 Skagen 2004

3 Torsdag morgon kl.08:15 lastades bilar med både spelare och material och resan till Danmark och Skagen kunde börja. Fint väder och lugnt på sjön, bättre start kunde det inte bli! Vi lottade ut rumsplatser som också fick bli lag för kommande tävlingar.

4 Skagen 2004 På båten fick vi se en talang som Malin Halling hållit för sej själv! Hon vann nämligen en rockrings- tävling överlägset, så där fick hon godis så det räckte till hela laget hela vägen till Danmark!

5 Skagen 2004 Väl framme hälsades vi välkomna av personalen på vandrarhemmet. Rummen var små men tre nätter går det ganska bra att knõ ihop sej! Maten var bra – ingen klagade i alla fall - och alla åt med god aptit!!

6 Skagen 2004 Träningarna fungerade bra, men efter ett par dagar blev det tunga ben och skavsår och en del andra ”men”!?

7 Skagen 2004 Matchandet började mot Fjärås. Vi startade som yra höns och målen trillade in i jämn följd. 0 – 4 i första med minst tre bjudningar – det har man inte råd med i jämna matcher. I andra halvlek blev det ordning på våra tjejer och spelet började fungera som vi vet att dom kan. Trots motvind kunde vi föra matchen långa stunder. Reduceringen kom på en hörna direkt i mål av en av de duktigaste på plan – Malin Halling.

8 Skagen 2004 Vi hade sedan ett tjog vassa tillfällen att måla, men fokusering- en var inte på topp. Matchen var totalt sett bra från vår sida, trots att vi behövde 45 minuter att värma upp på. Matchen på söndagen var mot Lextorp. Kl.10:30 på morgonen kom årets första hat trick flicka – vem om inte Malin Halling! Övriga målskyttar var Sofia Skog och Anna alvbåge. Matchen vanns alltså med 5 – 0.

9 Skagen 2004 Så till en del tävlingar! Tjejerna skulle komponera en sång som handlade om Torslanda IKs Damlag. Tissel, tassel och fnitter i två dagar gjorde att det måste bli något speciellt – och det blev det!

10 Skagen 2004 Allt från cabaret till show (vad är skillnaden!?), så vi hade en till två timmar trevlig underhållning.

11 Skagen 2004 Fotbollsgolf nere vid stranden var en uppskattad tävling med mycket stoj och stim!

12 Skagen 2004 Sist men inte minst skulle varje lag hitta saker för varje bokstav i TORSLANDA IK DAM. Och fantasin flödade – allt från Tegelstenar, död kråka = As, livräddningsboj, måsfjäder, räka(15kgs som skall sitta på husvägg!) Alltså – Skagen blev renrakat på både lösa och fasta saker, vilket fick sättas tillbaka da’n efter!

13 Skagen 2004 Vi fick till slut ett vinnande lag! Det var: Ellinor Holst, Anna Heed, Hanna Christensson Frida Ekström GRATTIS flickor!!!

14 Skagen 2004 Hemfärden blev som den brukar efter ett hårt träningsläger – ganska trötta tjejer sov lite här och där och det är ett kvitto på att vi haft roligt!

15 Skagen 2004 Tack för ett jättefint träningsläger tjejer!!!!! Classe Mösa Göran Marc


Ladda ner ppt "Skagen 2004 Torsdag morgon kl.08:15 lastades bilar med både spelare och material och resan till Danmark och Skagen kunde börja. Fint väder och lugnt."

Liknande presentationer


Google-annonser