Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkommen till Hålabäcksskolan Information om handbollsprofilen Uppdaterad 101019.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkommen till Hålabäcksskolan Information om handbollsprofilen Uppdaterad 101019."— Presentationens avskrift:

1 Välkommen till Hålabäcksskolan Information om handbollsprofilen Uppdaterad 101019

2 Välkommen till Hålabäcksskolan HANDBOLLSPROFIL PÅ HÅLABÄCKSSKOLAN Mål för handbollsdelen Kamratskap Öppna möjligheter för fortsatt satsning inom handbollen Samma mål som idrottsundervisningen på Hålabäck: Ledarskap Samarbete Vi arbetar med individuell träning i grupp ! Målet är inte att I första hand skapa ett lag, men vi kommer ändå att delta i de skoltävlingar som finns.

3 Välkommen till Hålabäcksskolan Danny Sjöberg är vår handbollstränare Danny har många strängar på sin lyra. Han arbetar som lärare I matte/no och schemaläggare på Hålabäcksskolan. Han har en karriär som elitspelare I handboll, med bl a 104 a-landskamper, bakom sig. Dessutom har Danny ge- digen erfarenhet som trä- nare på elitnivå.

4 Välkommen till Hålabäcksskolan Vi har emellertid möjliget att köra ett pass i veckan i egen sal. Träning Två morgon/förmiddagspass i veckan, 2 x 70 min. Hall/Sal Vi siktar mot att kunna ha båda passen i Forsgläntanhallen och Aranäshallen. HANDBOLLSPROFIL PÅ HÅLABÄCKSSKOLAN

5 Välkommen till Hålabäcksskolan Forsgläntan Hålabäcksskolan Vi arbetar då med individuell anfalls- och försvarsträning, målvaktsträning etc. Vi arbetar med fysträning mm som inte kräver handbollsmått. Vi har även ett gym.

6 Välkommen till Hålabäcksskolan Härifrån hämtar vi tiden Elevens val 60 min Rörelsetimma 50 min Reduktion 30 min Reduktion sker med mindre än 2,5 % Exempel SO180 min/v175 min/v Matematik150 min/v146 min/v Före reduktion Efter reduktionÄmne

7 Välkommen till Hålabäcksskolan Organisation Vi har idag tre handbollsklasser i årskurs 7-9. Såväl elever som föräldrar är mycket nöjda med verksamheten. I årskurs 6 har vi en handbollsgrupp som vi hoppas skall bli en klass på sikt.

8 Välkommen till Hålabäcksskolan Välkommen med din anmälan! Val av skola till profilklass skall göras senast 1 december 2010. Har Du frågor eller synpunkter: Mejla till Rektor Jerry Spekal; jerry.spekal@kungsbacka.se eller ring på 0300-834560, 0727-336070.jerry.spekal@kungsbacka.se Blanketter finns på hemsidan

9 Välkommen till Hålabäcksskolan Danny Sjöberg Jerry Spekal


Ladda ner ppt "Välkommen till Hålabäcksskolan Information om handbollsprofilen Uppdaterad 101019."

Liknande presentationer


Google-annonser