Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Door-In Andreas Gunnérius, Anpassarna Gunnérius AB Färdigställandet av produkterna Skjutdörr Door-In samt Robot Rob-In. Färdigställa produkterna för en.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Door-In Andreas Gunnérius, Anpassarna Gunnérius AB Färdigställandet av produkterna Skjutdörr Door-In samt Robot Rob-In. Färdigställa produkterna för en."— Presentationens avskrift:

1 Door-In Andreas Gunnérius, Anpassarna Gunnérius AB Färdigställandet av produkterna Skjutdörr Door-In samt Robot Rob-In. Färdigställa produkterna för en bredare marknad.

2 Bakgrund/syfte med projektet Vi har sedan 1970 individanpassat bilar för människor med funktionsnedsättningar. Med dessa nya produkter har vi för avsikt att standardisera vårat utbud av produkter för att på så vis nå en bredare marknad genom att kunna erbjuda andra bilanpassare på marknaden våra produkter.

3 Mål, genomförande och tidplan Målet är att ha en produkt vilken kan paketeras och sändas till montörer och anpassare av vårat slag runtom i världen. I dagsläget ligger vi efter tidplanen då vi har haft lite bekymmer med EMC tester av el- centralen. Dock har preliminära tester hos oss visat goda resultat efter vissa modifieringar. Nästa test hos SP kommer att äga rum 7:e och 8:e juni.

4 Projektbudget och personella resurser Budgetmässigt ligger vi gott till när det gäller externa kostnader, dock har projektet tagit avsevärt mycket mer interna resurser än beräknat, vilket är främsta orsaken till förseningen.

5 Projektets betydelse för organisationens utveckling Detta projekt har haft och kommer fortsättningsvis att ha en stor betydelse för oss som företag, då vi tar ett stort kliv från att vara ett enstyckstillverkande företag till att börja producera standardiserade varor. Vi kommer inom den närmaste framtiden att behöva mer kraft inom administration och försäljning.

6 Övrigt, ev bilder


Ladda ner ppt "Door-In Andreas Gunnérius, Anpassarna Gunnérius AB Färdigställandet av produkterna Skjutdörr Door-In samt Robot Rob-In. Färdigställa produkterna för en."

Liknande presentationer


Google-annonser