Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Certifierade utbildningar med hjärtat i verkligheten www.tchalsingland.se.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Certifierade utbildningar med hjärtat i verkligheten www.tchalsingland.se."— Presentationens avskrift:

1 Certifierade utbildningar med hjärtat i verkligheten www.tchalsingland.se

2 Möjligheternas utbildningar Teknikcollege Hälsingland ger dig obegränsade möjligheter med alla dörrar öppna. Utbildning direkt anpassad till vad arbetsmarknaden frågar efter. Försprång till praktikplatser, sommarjobb, vikariat m m. Kontakter nyttiga för framtiden Grund för jobb eller högre studier

3 Teknikcollege i teori och praktik Kvalitets- och framtidssäkrade utbildningar i nära samverkan med lokalt och regionalt näringsliv.

4 Teknikcollege i teori och praktik Företagen är med i planeringen av dina skolämnen. Garanti för att den utbildning du får stämmer överens med de behov som finns på arbetsmarknaden. Kvalitets- och framtidssäkrade utbildningar i nära samverkan med lokalt och regionalt näringsliv.

5 Teknikcollege i teori och praktik Företagen är med i planeringen av dina skolämnen. Garanti för att den utbildning du får stämmer överens med de behov som finns på arbetsmarknaden. Möjliga jobb efter examen: CAD-tekniker designer/konstruktör produktutvecklare ingenjör processoperatör svetsare flygmekaniker logistiker rymdforskare marknadsförare CNC-operatör Vd + mycket mer Kvalitets- och framtidssäkrade utbildningar i nära samverkan med lokalt och regionalt näringsliv.

6 Teknikcollege i teori och praktik Företagen är med i planeringen av dina skolämnen. Garanti för att den utbildning du får stämmer överens med de behov som finns på arbetsmarknaden. Möjliga jobb efter examen: CAD-tekniker designer/konstruktör produktutvecklare ingenjör processoperatör svetsare flygmekaniker logistiker rymdforskare marknadsförare CNC-operatör Vd + mycket mer En värld av möjligheter öppnar sig för dig som går en Teknikcollege- certifierad utbildning. Kvalitets- och framtidssäkrade utbildningar i nära samverkan med lokalt och regionalt näringsliv.

7 Kontakter som ger dig ett försprång i livet

8 Certifierade skolor i dag: Bromangymnasiet, Hudiksvall - Teknikprogrammet - Hudiksvalls industritekniska program Slottegymnasiet, Ljusdal - Industriprogrammet Staffangymnasiet, Söderhamn - Teknikprogrammet - Industriprogrammet

9 Certifierade utbildningar med hjärtat i verkligheten www.tchalsingland.se


Ladda ner ppt "Certifierade utbildningar med hjärtat i verkligheten www.tchalsingland.se."

Liknande presentationer


Google-annonser