Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

1.Möjligheter och problem. 2.Varför har bilar och fordon blivit så populära? 3.Tåg trafiken har minskat.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "1.Möjligheter och problem. 2.Varför har bilar och fordon blivit så populära? 3.Tåg trafiken har minskat."— Presentationens avskrift:

1

2 1.Möjligheter och problem. 2.Varför har bilar och fordon blivit så populära? 3.Tåg trafiken har minskat.

3 Människans möjligheter är betydelsefullt för ett lands utveckling Det kan vara svårt att ta del av undervisning och sjukvård om man bor i ett område som saknar transportmöjligheter I vissa områden behöver man gå upp till 5 mil till skolor och sjukhus

4  En anledning är att bilar har blivigt så billiga.  De flesta tycker att bil är en frihet.  Under år 2002 fanns det 1 bil på 12 personer.

5  Bilar och flyg har ersatt tåg trafiken och i vissa länder har tågrälsen ingen betydelse.  På 20 år har tåg trafiken minskat med 50 %.  Den minskning har ett alvarligt problem efter som tåg är mer miljövänliga än bilar och flyg.

6  När man sitter fast i trafiken med stängda fönster för att inte få in avgaser från andra bilar som går på tomgång undrar jag vad som händer med den frihet jag en gång upplevde i bilen.

7


Ladda ner ppt "1.Möjligheter och problem. 2.Varför har bilar och fordon blivit så populära? 3.Tåg trafiken har minskat."

Liknande presentationer


Google-annonser