Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Varför gör man prao? Vilka olika yrken som finns på olika arbetsplatser! Hur det är att arbeta! Hur det fungerar på en arbetsplats! Förberedelse inför.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Varför gör man prao? Vilka olika yrken som finns på olika arbetsplatser! Hur det är att arbeta! Hur det fungerar på en arbetsplats! Förberedelse inför."— Presentationens avskrift:

1

2 Varför gör man prao? Vilka olika yrken som finns på olika arbetsplatser! Hur det är att arbeta! Hur det fungerar på en arbetsplats! Förberedelse inför gymnasievalet!

3 Efter intresse Hur ens nätverk ser ut Hur väljer man vad man ska prao inom?

4 Nätverk Gå,cykla genom stan www.eniro.se Hur hittar man en praoplats?

5 Hälsa på! HEJ! Ring! Maila! Hur tar man kontakt?

6 Vara trevlig! Vara hel och ren! Förberedd –ta med papper med information! Komma i tid om man bestämt innan! Vad ska man tänka på?

7 Se till att praoblanketten blir helt ifylld. Lämna praoblanketten så fort som möjligt till kontaktläraren. Dubbelkolla vilka arbetstider du har? Hur tar du dig till praoplatsen? Annat du ska tänka på -arbetskläder? Ha med lunch? m.m. Vad ska man tänka på NÄR man hittat en praoplats?

8 K o n t a k t a J e n n y s e n a s t v. 4 0. Vad ska man göra om man inte hittar en praoplats?


Ladda ner ppt "Varför gör man prao? Vilka olika yrken som finns på olika arbetsplatser! Hur det är att arbeta! Hur det fungerar på en arbetsplats! Förberedelse inför."

Liknande presentationer


Google-annonser