Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Boksamtal. Två boksamtal – efter halva och när hela är utläst. Läs noga och läs om samma text mer än en gång. Skriv gärna anteckningar till det du läser.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Boksamtal. Två boksamtal – efter halva och när hela är utläst. Läs noga och läs om samma text mer än en gång. Skriv gärna anteckningar till det du läser."— Presentationens avskrift:

1 Boksamtal

2 Två boksamtal – efter halva och när hela är utläst. Läs noga och läs om samma text mer än en gång. Skriv gärna anteckningar till det du läser.

3 Svara på frågorna och ha med till samtalet – båda gångerna. Det är ett papper med två frågor per gång. Kom väl förberedd. Läs inte längre än vi har bestämt!

4 Kensukes rike av Michael Morpurgo

5 Äventyrsveckan av Sofia Nordin

6 Gömstället av Felice Holman

7 Tänk på: Jag skriver anteckningar om hur samtalet går. Du bedöms på följande punkter: Att boken är med och du har läst klart. Att du har svarat på frågorna och lämnar in i tid. Att du har förstått bokens innehåll och kan prata om det. Att du är med i samtalet och både pratar och lyssnar. Att du tar samtalet på allvar.


Ladda ner ppt "Boksamtal. Två boksamtal – efter halva och när hela är utläst. Läs noga och läs om samma text mer än en gång. Skriv gärna anteckningar till det du läser."

Liknande presentationer


Google-annonser