Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Projekt regnbågen En dag i september när vi skulle gå till skogen, såg vi regnbågen. - Titta regnbågen ropade barnen.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Projekt regnbågen En dag i september när vi skulle gå till skogen, såg vi regnbågen. - Titta regnbågen ropade barnen."— Presentationens avskrift:

1 Projekt regnbågen En dag i september när vi skulle gå till skogen, såg vi regnbågen. - Titta regnbågen ropade barnen.

2 -Det betyder olika färger utan svart. - Det kan inte vara någon som har målat så. Någon åker flygplan och målar himlen. - En som är nästan som en bro. - Blandat med vatten blir det bara en regnbåge, på riktigt. - Färger, en rund. Från vatten för att man ser inte färgerna, så värmer solen ihop färgerna. Vad är en regnbåge?

3 Vad kommer färgerna ifrån? - Först börjar det regna sen kommer det sol och färgerna. -Den vill inte vara vit för då vet man inte var färgerna kommer ifrån. -Om det kommer ett flygplan så kommer det sådana streck. -Kommer automatiskt när den kommer upp. - Först inga färger sen blir det - Från himlen, kanske från guden.

4 Kan vi göra en egen regnbåge? Med massa tejp som vi tejpar ihop och målar en jätte stor regnbåge. - Måla med papper på hela bordet. - Klippa i papper och måla.

5 Experiment. Vi gör en egen regnbåge. Vi sätter en glasskål med vatten på en overhead- apparat och tänder den. ”Regnbågen!!!!!! ”

6 REGNBÅGSSAGOR REGNBÅGSSAGOR Barnen har gjort egna regnbågssagor till de gemensamma stora målningarna.

7 KONSTNÄRER Akvarell färgerAkvarell pennor Vatten kan användas till att lösa fast materia så som färg


Ladda ner ppt "Projekt regnbågen En dag i september när vi skulle gå till skogen, såg vi regnbågen. - Titta regnbågen ropade barnen."

Liknande presentationer


Google-annonser