Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Presenterar - ett unikt system för översvämningsskydd.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Presenterar - ett unikt system för översvämningsskydd."— Presentationens avskrift:

1 presenterar - ett unikt system för översvämningsskydd

2 Floodprotection Systems Sweden AB är ett Malmöbaserat företag som startade för 13 år sedan. Produkterna skyddar flodvallar, kuster och byggnader. Patent finns redan i ett flertal länder i världen. Målet är att spara människoliv, hem, infrastrukturer, industrier, städer, floder och kuster från de förödande effekter som översvämningar kan orsaka. Produkterna har ett förebyggande syfte och kan enkelt installeras av alla.

3 1.Stationära översvämningsskydd 2.Mobila översvämningsskydd A: För att förhindra översvämning B: För att samla vatten vid t e x skogsbränder eller olyckor med förorenat vatten. FLOODPROTECTION SYSTEMS SWEDEN AB TILLHANDAHÅLLER TVÅ TYPER AV PRODUKTER:

4 STATIONÄRA ÖVERSVÄMNINGSSKYDD

5 MOBILA ÖVERSSVÄMNINGSSKYDD För att förhindra översvämning Används av Räddningsverket

6 MOBILA ÖVERSSVÄMNINGSSKYDD För att samla vatten

7 LAGRING OCH LOGISTIK Ekonomisk och effektiv lösning av lagring och logistik En lastbil med släp rymmer 1.5 km mobilt översvämningsskydd

8 Utdrag ur Räddningsverkets Upphandlingsbeslut Översvämningsskyddet från Floodprotection Systems Sweden AB Malmö uppfyller enligt anbudsgivaren de i anbuds- infordran ställda kraven på funktion, kvalitet och miljö. För att få en bekräftelse på detta testades den offererade lösningen av Räddningsverket 2002-11-19 vid Forshaga sportfiskecentrum. De genomförda testerna visade att den offererade lösningen uppfyllde ställda krav Anbudspriset är lågt.

9 För mer information www.floodprotection.se eller ring : Sahbi 0708-36 66 99


Ladda ner ppt "Presenterar - ett unikt system för översvämningsskydd."

Liknande presentationer


Google-annonser