Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Din partner i hela affärsprocessen

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Din partner i hela affärsprocessen"— Presentationens avskrift:

1 Din partner i hela affärsprocessen
Hydraulik Vi kan service, lager, logistik och affärsmannaskap Lantbruk Entreprenad

2 Företaget Parmab Drivelement AB är ett agenturföretag med agenturer inom hydraulik, transmission och kompo-nenter för tillverkande industri och lantbruk. Helt enkelt kompetens och produkter inom hydraulik, lantbruk och entreprenad. Vi har över 38 års erfarenhet 1976 grundas H.N. Drivelement AB 2003 förvärvas PARMAB 2011 certifierade enl. ISO 9001 och ISO 14001

3 Vi är Parmab Drivelement
Bengt Hansson VD och ägare Anne Johansson Ekonomi Patrik Berglin Försäljning Marwan Toubal Försäljning Stefan Carlsson Försäljning & Inköp Jonas Wikström Försäljning Stig Bergman Lager & Logistik

4 Affärsidé Vår affärsidé är att tillhandahålla hydraulikkomponenter med hög service och specialkunskap till hydraulik-byggande företag och industrier. För lantbruk och maskintillverkande industrier, erbjuder vi marknadens bredaste sortiment.

5 Värdegrund Vi lägger stor vikt vid att ge dig som kund den bästa lösningen eller produkten till bästa pris och prestanda. Tillgänglighet till bästa kompetens, snabb respons och snabba leveranser med marknadens bredaste sortiment är de värdeord vi lever efter varje dag.

6 Våra leverantörer R + L Hydraulics GmbH tillverkar och säljer ett sortiment av högkvalitativa komponenter för vätske- och kraftöverföring. Man är baserade i Tyskland. I sin produktportfölj har man tre starka varumärken. Raja hydrauliska komponenter Lovejoy kopplingar NewCool oljekylare och värmeväxlare

7 Våra leverantörer Alfa Laval är en ledande global leverantör av specialprodukter och processtekniklösningar. Deras utrustning, system och tjänster hjälper våra kunder att värma, kyla, separera och transportera produkter som olja, vatten, kemikalier, drycker, livsmedel, stärkelse och läkemedel med hjälp av Alfa Lavals kvalitetsprodukter.

8 Våra leverantörer oxes
Reintjes GmbH är ett globalt verkande, oberoende teknik-företag med en personal på 400. Tillverkar cirka 1300 växellådor per år (2012) vid huvudkontoret i Hameln. Mer än enheter har levererats till kunder över hela världen genom åren.

9 Våra leverantörer AMA-koncernen bygger på AMA SpA. AMA SpA grundades 1967 av dess nuvarande ordförande Luciano Malavolti, bonden som ville säkerställa tillgången på delar och tillbehör till jordbruks-maskiner och trädgård på eftermarknaden. AMA är en global koncern med huvudkontor i Italien.

10 Våra leverantörer F.lli Giacomello s.n.c grundades 1985 som ett familjeföretag, med tanken på att kunna erbjuda kvalitet och originalitet till marknaden för nivåindikatorer. Med Giacomellos produkt-portfölj har vi ett brett utbud av nivåindikatorer för de flesta applikationerna.

11 Våra leverantörer Menber’s Ltd. grundades 1965 och började producera komponenter till startmotorer, fördelare och generatorer. I dag, 40 år senare producerar och distribuerar de reservdelar och elektriska samt elektroniska komponenter för alla typer av fordon över hela världen.

12 Våra leverantörer Scanwill Fluid Power ApS är baserat i Albertslund, Danmark. Med Scanwill tryckstegrare kan vi erbjuda ett enkelt, säkert och kostnadseffektivt sätt att få ett högt tryck från hydraulik-system med lågt tryck.

13 Våra leverantörer DST magnetkopplingar är optimerade för att uppfylla den ökande miljösäkerheten och skyddsmedvetenheten. Höga vridmoment kan överföras slitagefritt genom kärlväggarna och förhindras från att skadas.

14 Våra leverantörer VSE Volumentechnik GmbH utvecklar och tillverkar mycket precisa flödesmätinstrument för nästan alla pumpbara medier samt elektroniska utvärderingsenheter. VSE, med huvudkontor i den tyska staden Neuenrade, grundades 1989.

15


Ladda ner ppt "Din partner i hela affärsprocessen"

Liknande presentationer


Google-annonser