Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Musikstycken spelas upp genom att ni trycker på ljudsymbolen och sedan får ni använda dem för att lösa frågorna, lycka till!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Musikstycken spelas upp genom att ni trycker på ljudsymbolen och sedan får ni använda dem för att lösa frågorna, lycka till!"— Presentationens avskrift:

1

2 Musikstycken spelas upp genom att ni trycker på ljudsymbolen och sedan får ni använda dem för att lösa frågorna, lycka till!

3 a) Den här låten är mest känd för sitt medverkande i ett high-school drama med en liten (betoning på liten) orienteringsanknytning. Vilken? b) Detta är bandets överlägset mest kända låt, vad heter de? c) Den före detta trummisen lämnade bandet för att satsa på sin skådespelarkarriär år 2003, i vilken film spelar han en av tre bröder som ska söka upp sin mor i Indien?

4 a) Låten är det sista som händer i första säsongen av en tv-serie om ungdomar i en stad där floden Avon rinner igenom, vilken är tv-serien? b) Vem gjorde originalet?

5 a) Vem sjunger? b) Det har gjorts många covers på den här låten, vem sjunger den mest spelade? c) Vem gjorde originalet?

6 a) Det här bandet från Glasgow, Skottland har rönt stora framgångar. Vad heter den kvinnliga trummisen? b) Vad heter låten?

7 a) Klassisk rock är det här. Vad heter bandets frontfigur, tillika gitarrist som sjunger en liten del av den här låten? b) Vem anses han ha varit väldigt avundsjuk på när det gällde gitarrspelande? c) Hur lång tid tog det att spela in sequencen vi hör i bakgrunden?


Ladda ner ppt "Musikstycken spelas upp genom att ni trycker på ljudsymbolen och sedan får ni använda dem för att lösa frågorna, lycka till!"

Liknande presentationer


Google-annonser