Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

1.Newton 2.Vad är gravitation? 3.Tyngd och vikt Vad är en kraft? En kraft är något som antingen drar i något eller skjuter på något. Isac Newton var den.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "1.Newton 2.Vad är gravitation? 3.Tyngd och vikt Vad är en kraft? En kraft är något som antingen drar i något eller skjuter på något. Isac Newton var den."— Presentationens avskrift:

1 1.Newton 2.Vad är gravitation? 3.Tyngd och vikt Vad är en kraft? En kraft är något som antingen drar i något eller skjuter på något. Isac Newton var den som kom på att det är en kraft som gör att vi inte trillar av jordklotet. Han insåg också att det är den kraften som håller planeter och vår måne i sina banor. Hans upptäckter är fortfarande de som fysiker över hela världen arbetar efter.

2 1.Newton 2.Vad är gravitation? 3.Tyngd och vikt Gravitation är en kraft som finns mellan allt som har en massa.

3 1.Newton 2.Vad är gravitation? 3.Tyngd och vikt Einstein har en förklaring.

4 1.Newton 2.Vad är gravitation? 3.Tyngd och vikt Vikt = föremålets massa. Tyngd = kraften som påverkar föremålet. Tyngdlös eller viktlös?


Ladda ner ppt "1.Newton 2.Vad är gravitation? 3.Tyngd och vikt Vad är en kraft? En kraft är något som antingen drar i något eller skjuter på något. Isac Newton var den."

Liknande presentationer


Google-annonser