Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Mitt påsklov Mitt påsk lov. På mitt påsk lov så har min morbror bjudit några i släkten till en brasa och han hade samlat in massa skräp och träd och sånt.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Mitt påsklov Mitt påsk lov. På mitt påsk lov så har min morbror bjudit några i släkten till en brasa och han hade samlat in massa skräp och träd och sånt."— Presentationens avskrift:

1 Mitt påsklov Mitt påsk lov. På mitt påsk lov så har min morbror bjudit några i släkten till en brasa och han hade samlat in massa skräp och träd och sånt. Sen när alla hade kommit så hade min mammas kusin lagt in smällar och sen efter en minut så började smällarna att smällas och alla blev jätte rädda och det var roligt Sen sa min morbror att man kunde börja grilla korv och några minuter senare kom min kusin med masmelous och då hade vi ätit upp korven och då fick jag och min lillebror ta en masmelous.

2 Och Tobias min lillebror hade grillat sin masmelous för länge och då sa min kusin Joel till Tobias att han skulle sluta att grilla masmelousen och då lyssnade min lillebror och då när han tog ut den så var den hel svart och alla barn började skratta Sen var det söndag och då började jag och min lillebror gå ut och påska och vi fick mycket godis och pengar det var roligt och vi påskade på söndag för att hos oss så var ingen hemma. Och jag har haft ett jätte bra påsk lov. Och sen efter påsk lovet så var det lördag och då skulle min lillebror ha kalas och då ville jag inte vara med å jag fick vara med mormor, morfar, Daniel och min mormors hund Doris och jag fick hjälpa morfar och Daniel och det var roligt och när jag hjälpte Daniel så grejade vi på med hans bil Sen så gick vi in igen och fick fika Sen på söndag så hade Tobias vuxen kalas och då kom Daniel, mamma, pappa, farmor, farfar, mormor, morfar, Linda, Susanne, Robert, Joel, jag, Emma, Frida och Tobias. Jag och mina kusiner Joel, Emma och Frida lekte med Tobias Bay Blades och Frida van på Bay Blades och sen så fick vi fika och sont Och här är mormor, morfar och Daniel.

3

4 Här sitter vi och kollar på brasan.

5 Och nu kommer några till.

6 Och här går min lillebror och några barn.


Ladda ner ppt "Mitt påsklov Mitt påsk lov. På mitt påsk lov så har min morbror bjudit några i släkten till en brasa och han hade samlat in massa skräp och träd och sånt."

Liknande presentationer


Google-annonser