Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Med The Key Solution blir din vardag som inköpare betydligt enklare. Vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får rätt produkt till rätt pris. Med.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Med The Key Solution blir din vardag som inköpare betydligt enklare. Vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får rätt produkt till rätt pris. Med."— Presentationens avskrift:

1 Med The Key Solution blir din vardag som inköpare betydligt enklare. Vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får rätt produkt till rätt pris. Med oss får du en partner som känner ditt företag och vet ditt företags behov. Låt oss förenkla din vardag.

2 The Key Solution Vår affärsidé: Att till ortens företag, industrier och institutioner erbjuda den totala lösningen för kontorets totala behov. Vi ger också teknisk, konsultativ och administrativ service. Vi marknadsför ledande varumärken med snabba och säkra leveranser från våra lokala kontorsvaruhus. Kontorsmaterial Toner & Ink-Jet Städ, Hygien & Emballage Trycksaker Skåpsservice Nyhetsinfo Kontorsmaskiner Datorer, Datatillbehör, Konferensutrustning Mobiltelefoni Möbler & Inredning Ergonomi Företagsprofilering

3 Kontorsmaterial Över 6 000 artiklar från kända tillverkare som Rapid, Pilot, Esselte och Dymo men också med vårt egna varumärke. Vi har det du söker. Tillsammans tar vi fram ett skräddarsytt sortiment för just ditt behov och din verksamhet. Leverans direkt till dig inom några dagar från vårt 5 500kvm stor centrallager i Norrköping.

4 Toner & Ink-Jet Vi tar fram den toner eller ink-jet du behöver. Hos oss finns bläck till varenda märke och modell. Dessutom har vi till de allra flesta modeller ett miljövänligt och kostnadseffektiv komplement i form av vårt egna varumärke. Vi har även ett gratis retursystem av förbrukade toner eller ink-jet som är enkelt att använda.

5 Städ, Hygien & Emballage Städ & Hygien Ett komplett sortiment med över 5 000 artiklar från välkända tillverkare. Ett sortiment där du hittar det du behöver. Ihop med våra experter kan du även få kostnadsfri rådgivning för att hitta bäst produkt för ditt behov. Med våra stora inköpsvolymer blir vi intressanta för alla typer av företag. Emballage Oavsett vad du ska skicka, hur du ska skicka det samt vart du ska skicka det har vi produkterna för det. Wellpapplådor, kartongpåsar, kraftpapper, sträckfilm, maskinband, etiketter, packsedlar o.s.v. Vi har både förbrukningen men även verktygen som t ex Bandningsmaskiner och Avrullare.

6 Företagsprofilering Give-Aways, Profilkläder, Presenter, Jul- & Sommargåvor - Allt för att få Ert företag att synas. Vi kan ta fram enstaka produkter likväl som helhetslösning för din interna och externa kommunikation. Vi har partners både i Sverige och utomlands för att täcka samtliga behov. Ihop med enkla och effektiva beställningssätt blir vi en komplett partner.

7 Trycksaker Kuvert, visitkort, block, mappar, påsar, bara några exempel. Vi kan ta fram enstaka produkter likväl som helhetslösning för din interna och externa kommunikation. Med egna tryckerier säkerställer vi trygga leveranser och bra resultat. Ihop med enkla och effektiva beställningssätt blir vi en komplett partner.

8 Skåpsservice Vårt koncept skåpsservice är ett för dig enkelt och bekvämt sätt att sköta dina totala behov av kontorsmaterial, datatillbehör, kontorsmaskiner, toner och ink-jet, kaffe. Kort sagt, allt till Ert kontor! Det hela är väldigt enkelt, utifrån Ert behov lägger vi tillsammans upp ett bassortiment samt en plan på hur ofta Ni önskar att vi kommer och fyller på Era skåp. Vi gör kontinuerliga uppföljningar så att sortimentet är anpassat efter Era riktiga behov.

9 Kontorsmaskiner Skrivare, Kopiator, Fax, Scanner eller allt i ett, från några sidor per vecka till hundratals om dagen. Vi har lösningen för dig. Med nära samarbete med de ledande leverantörerna och vår kunskap tar vi fram den bästa maskinen för ditt kontor. Vi har även laminering, inbindning, dokumentförstörare för små och stora arbetsplatser.

10 Datorer, Datatillbehör, Konferensutrustning Datorer & Datatillbehör Hos oss kan du köpa, leasa eller hyra datorer, stationära eller bärbara från samtliga tillverkare. Att vi även tillhandahåller de tillbehör som behövs gör att du enkelt kan hitta det du behöver på ett ställe. Konferensutrustning Vi har det du behöver för ett lyckat möte, konferens, utbildning eller kurs. Handla bara en tavla eller låt oss hjälpa dig med att skapa den miljön ni alltid velat ha. Självklart har vi även interaktiva lösningar.

11 Mobiltelefoni Vi erbjuder samtliga mobiltelefoner som finns på marknaden. I nära samarbete med samtliga ledande operatörer kan vi hjälpa dig att hitta den mobiltelefonilösning som passar er bäst, från små till stora företag. Låt oss ta hand om er telefoni.

12 Möbler & Inredning Oavsett om du bara är på jakt efter en stol eller flera färdiga arbetsplatser hjälper vi dig. Vi kan ta fram skisser och förslag på hur ditt nya kontor kan se ut med allt innehåll och all den funktionalitet som behövs för att ni ska kunna sköta ert jobb så bra som möjligt. Eftersom vi inte är låsta till en leverantörer utan kan välja det som passar er allra bäst är möjligheterna obegränsade.

13 Ergonomi Vi kommer ut till din arbetsplats med en ergonom och går kostnadsfritt igenom Era arbetsplatser en åt gången. Ni får en åtgärdslista från oss med förslag på förbättringar som skapar en behagligare och trivsammare arbetsplats. Våra fokusområden är; sitt-, ljus- och tangentbordsergonomi. Detta ger dig en arbetsplats med högre trivsel och arbetsmoral samt minskad risk för arbetsplats relaterade sjukskrivingar.

14 Nyhetsinfo Få full koll på hela vårt utbud, nyheter och kampanjer. Du missar ingenting. Efter en analys av ert företag presenterar vi de nyheter och kampanjer som är anpassade för din verksamhet. Ett enkelt sätt att vara uppdaterad och få reda på det senaste.


Ladda ner ppt "Med The Key Solution blir din vardag som inköpare betydligt enklare. Vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får rätt produkt till rätt pris. Med."

Liknande presentationer


Google-annonser