Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Chefen tittar förtvivlad på sin klocka och upptäcker att hans underordnad inte kommer att komma i tid för att hålla ett mycket viktigt seminarium på en.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Chefen tittar förtvivlad på sin klocka och upptäcker att hans underordnad inte kommer att komma i tid för att hålla ett mycket viktigt seminarium på en."— Presentationens avskrift:

1 Chefen tittar förtvivlad på sin klocka och upptäcker att hans underordnad inte kommer att komma i tid för att hålla ett mycket viktigt seminarium på en konferens som precis ska börja. Chefen bestämmer sig för att ringa hem till den anställde...

2 - Hallå! – viskar ett barn.
- Hallå. Är din pappa hemma? - Han är där... – viskar barnet. - Kan jag få prata med honom? - Nej, svarar den unge mannen.

3 - Din mamma då? Är hon hemma?
Något irriterad försöker chefen få prata med någon vuxen: - Din mamma då? Är hon hemma? - Ja - Kan jag få prata med henne? - Nej. Hon är upptagen.

4 - Finns det någon annan där?
- Jo... - (viskar). - Vem? - Polisen. En förvirrad chef: - Vad gör polisen där?

5 - Han pratar med pappa, mamma och brandmannen.
Chefen hör i bakgrunden ett mycket högt buller och frågar förskräckt: - Vad är det för oväsen?

6 En fnissande röst viskar:
En helikopter. - En helikopter? Ja. En sökpatrull. - Vad har hänt? En fnissande röst viskar:

7 "- Dom letar efter mig !!!" ...


Ladda ner ppt "Chefen tittar förtvivlad på sin klocka och upptäcker att hans underordnad inte kommer att komma i tid för att hålla ett mycket viktigt seminarium på en."

Liknande presentationer


Google-annonser