Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

En blondin (vad annars?...) kommer in på en bilverkstad och frågar efter en "710". Mekanikern tittar frågande på henne: "Vad är en "710"???"

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "En blondin (vad annars?...) kommer in på en bilverkstad och frågar efter en "710". Mekanikern tittar frågande på henne: "Vad är en "710"???""— Presentationens avskrift:

1 En blondin (vad annars?...) kommer in på en bilverkstad och frågar efter en "710". Mekanikern tittar frågande på henne: "Vad är en "710"???"

2 Blondinen svarar: „Det vet ni väl? Den där saken mitt i motorn! Den har alltid varit där men nu har den försvunnit!"

3 Frågande blickar... Mekanikern ger blondinen ett papper och en penna så att hon skall kunna rita av “grejen“: Hon ritar en liten cirkel och skriver "710" inuti den.

4 Axlarna sjunker ihop... Då får mekanikern en idé! Han tar med blondinen ut på verkstaden, går fram till en bil som har motorhuven öppen och frågar: „Finns det någon "710" därinne?“ Hon tittar ner i motorrummet och svarar: „Ja visst!! Där är den ju!"

5 ...........?!


Ladda ner ppt "En blondin (vad annars?...) kommer in på en bilverkstad och frågar efter en "710". Mekanikern tittar frågande på henne: "Vad är en "710"???""

Liknande presentationer


Google-annonser