Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Fågelryttaren Författare Adam Blade.  En ung pojke vid namn Tanner har en eldfågel. Boken handlar om Tanner som får ett uppdrag att hitta döds masken,

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Fågelryttaren Författare Adam Blade.  En ung pojke vid namn Tanner har en eldfågel. Boken handlar om Tanner som får ett uppdrag att hitta döds masken,"— Presentationens avskrift:

1 Fågelryttaren Författare Adam Blade

2  En ung pojke vid namn Tanner har en eldfågel. Boken handlar om Tanner som får ett uppdrag att hitta döds masken, den kan förstöra världen och människor. General Gor vill ge masken till hans mästare Derthsin General Gor tillhör de onda, men Tanner vill rädda världen.  Varlot är ett ont monster i striden mot staden Clower där bönderna försvarar sig mot Gors armé.

3  Jag tyckte att boken var inspirerande och bra, väldigt bra bilder, mycket fin text och lättläst. Det var en spännande berättelse.  Jag rekommenderar att man ska läsa boken innan man läser Beast Quest, som också ingår i serien. SKRIVET AV JOHANNES

4 slluutt


Ladda ner ppt "Fågelryttaren Författare Adam Blade.  En ung pojke vid namn Tanner har en eldfågel. Boken handlar om Tanner som får ett uppdrag att hitta döds masken,"

Liknande presentationer


Google-annonser