Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

En bodig knoge: Pitbull, Ring mig, Tyst mobil, Blodig hämnd

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "En bodig knoge: Pitbull, Ring mig, Tyst mobil, Blodig hämnd"— Presentationens avskrift:

1 En bodig knoge: Pitbull, Ring mig, Tyst mobil, Blodig hämnd
Av Thomas Halling De fem böckerna om Dennis är korta och lättlästa. De handlar om en unga arbetslös kille som tillbringar dagarna med att träna, supa och slåss tillsammans med sina rasistiska kompisar. Ska han någonsin lyckas förändra sitt liv?

2 Hon ville ju Av Pernilla Gesén Svårsmält men lättläst. Barzaan vill förlora sin oskuld. Hans kompis har gjort det för länge sen. På en fest får han chansen. Hon är alldeles för full, det känns fel. Vad hände?

3 Skoterfärden Av Lena Stessel När Gustav vaknar i snön känner han en otäck andedräkt mot ansiktet och ser huggtänderna framför sig. Allt hände så fort efter ett party i skogen och en snabb färd med skotern.

4 Ingen skulle sakna dig Av Michelle Gagnon
Ungdomar runt om i världen drabbas av en dödlig sjukdom. Noa vaknar fastspänd vid ett operationsbord. Peter som har ett hemligt nätverk lånar sin pappas dator. Det han upptäcker sätter hela hans familj i livsfara. Noa och datageniet Peter känner inte varandra men är ändå sammanbundna via nätet.

5 De brinnande knivarna Av Patrick Ness Kaostrilogin del 3.
Utangerna har mobiliserat en hel arme. Borgmästaren tänker inte låta sin arme ge sig utan strid. Samtidigt närmar sig nybyggarnas rymdskepp. Todd och Viola vet att de är de enda som kan stoppa vansinnet.

6 Marcelo i den verkliga världen
Av Francisco Stork Att vara som alla andra är det viktigt? När Marcelo är sjutton år ställs han inför pappans ultimatum. Han måste lära sig att leva i den verkliga världen, annars blir han tvungen att lämna sin skola och sina vänner.

7 (RE)PLAY! Av Jean-Philippe Blondel
Är en vän någon man berättar allt för? Och som blir ihop med den tjej man är kär i och spränger allt man brann för i luften? Det var som jag sa. Vi är inte vänner. Sista terminen på gymnasiet och en känd rockkritiker ska besöka skolan. De som har band får spela en låt var. Benjamin har inget band längre det upplöstes som vänskapen med Marthieu.

8 Askungeleken Av Kelly Link Här kan du läsa om…
Getter som svimmar och äter popcorn- men inte samtidigt. En elak styvsyster. Ett monster på sommarläger. En grupp människor som väntar på utomjordingarnas återkomst. En mor och dotter som rör sig i en sky av andeväsen.


Ladda ner ppt "En bodig knoge: Pitbull, Ring mig, Tyst mobil, Blodig hämnd"

Liknande presentationer


Google-annonser