Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Det var en gång en monster mamma som födde en monster bebis. Monster bebisen heter Brolle. Bebisen var jätte snäll och omtyckt. Dom bor i en grotta. Alla.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Det var en gång en monster mamma som födde en monster bebis. Monster bebisen heter Brolle. Bebisen var jätte snäll och omtyckt. Dom bor i en grotta. Alla."— Presentationens avskrift:

1 Det var en gång en monster mamma som födde en monster bebis. Monster bebisen heter Brolle. Bebisen var jätte snäll och omtyckt. Dom bor i en grotta. Alla de medeltida människorna tyckte om Brolle. Brolle var lite busig men mest söt.

2 Brolle skulle flytta hemifrån för att han inte fick plats i huset. Precis när Brolle packade flyttlådor, kom monsterjägare och tog död på monster mamman. Brolle blev ledsen och arg. Sedan sprang Brolle iväg in i skogen. Ingen har hittat Brolle på 200 år.

3 Efter 200 år hittade en man och kvinna Brolle i en mörk skog. Kvinnan blev först rädd men sen samlade hon sig. Mannen och kvinnan var kungen och drottningen Kungen och drottningen tog med Brolle in till staden. Stadens jägare ville döda Brolle men kungens dotter protesterade Brolle fick ett eget hem. Och nu är alla glada igen. Snipp snapp slut nu var sagan slut….


Ladda ner ppt "Det var en gång en monster mamma som födde en monster bebis. Monster bebisen heter Brolle. Bebisen var jätte snäll och omtyckt. Dom bor i en grotta. Alla."

Liknande presentationer


Google-annonser