Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Av Jörn Jensen Lättläst serie i 4 delar.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Av Jörn Jensen Lättläst serie i 4 delar."— Presentationens avskrift:

1 Tjejen som ville ha hämnd: Mannen som väcker drömmar: Drömmen som brast: Killen som hotade
Av Jörn Jensen Lättläst serie i 4 delar. 1.Tove blir överfallen och vill hämnas. 2.Någon har tagit nakenbilder i smyg av en tjej i klassen. Tove tänker sätta dit honom. 3.Någon har lagt hasch i Toves väska, hon tar reda på vem som säljer. 4.Tove har redan hämnats två av killarna från överfallet nu är det den tredje kvar, men han gillrar en fälla.

2 Bortgift Av Simonette Achwartz
Jino har bott nästan hela sitt liv i Sverige när han får en resa till Kurdistan i present vill han inte åka. Han har inte varit där sen han var ett litet barn och kompisarna och festerna i Sverige lockar mer. Men Kurdistan är spännande och vackert. Han lär känna sin släkt och träffar en flicka han blir kär i. Alin offrar allt för Jino Lättläst

3 Om detta talar man endast med kaniner
Anna Höglund Text ur boken. Jag kom till världen en vårdag för tretton år sedan. Jag ångrade mig nästan genast. Redan som liten hade jag extrem god hörsel. Det hjälpte inte att stoppa bomull i öronen. Jag hörde bara helt enkelt. Inte bara med öronen, utan med hela min varelse.

4 Jag är ju så jävla easy going
Av Jenny Jägerfeld Inte för Jonnas liv var så bra, men att bli mordhotad och samtidigt riskera fängelsestraff hade hon inte tänkt sig. Medicinerna hon äter för kaoset i huvudet håller på att ta slut och därför blev allt mycket värre. Där finns Audrey som får hjärtat att svämma över.

5 Flyt som en fjäril, stick som ett bi.
Av Elin Nilsson Miranda lever för att simma, men föräldrarna bara bryr sig om hennes storebror. Bästisen Johanna bara vill vara med pojkvännen, finns det bara kvar prestationerna för Miranda. Miranda äter massor, tränar nio gånger i veckan. Allt hon vill är att simma SM, men vägen dit är svår.

6 Rämnfödd Av Anna Blixt Mörkrets Väktare del 2.
Taia kommer till den vita staden när krig härjar i omvärlden. Tillsammans med konungen och hans drakar ska hon rädda skogen och diva bort dess illasinnade invånare.

7 Nattsagor för sömnlösa
Av Johanna Wester Olivia är nästan vuxen. Utan utbildning men med ett tillfälligt arbete i en kiosk, trivs hon bäst på pubbar och klubbar. Där har hon sina vänner Pascal, Chris och Josef som är den hårda prins hon väntat på. Hon ser inte Pascal som alltid finns där.

8 Mörk ängel Av Laini Taylor
Främmande varelser med vingar bränner in hand avtryck i dörrar. I en mörk butik har förrådet av tänder sinat. En ung konststuderande i Prag dras in i ett krig av främmande varelser från en parallell värld.

9 Tystnaden i bruset Av Patrick Ness Första delen i Kaostrilogin.
Todd är enda pojken i en stad med bara män. De har förmågan att höra varandras tankar. När Todd anar något fruktansvärt tar han till flykten. Han flyr till skogen med sin hund där han träffar på en annorlunda människa, en flicka.

10 Förföljaren Av Manus Nordin Malin blir förföljd utan att veta om det. Förföljaren vet allt om henne, när hon kommer hem och när hon träffar sin pojkvän. Malin har ingen aning om att han smyger allt närmare henne. Snart förändras hennes liv totalt.


Ladda ner ppt "Av Jörn Jensen Lättläst serie i 4 delar."

Liknande presentationer


Google-annonser