Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Sophie Mårtensson Linda Partland Minna Granica Karin Envall

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Sophie Mårtensson Linda Partland Minna Granica Karin Envall"— Presentationens avskrift:

1 Sophie Mårtensson Linda Partland Minna Granica Karin Envall @huddinge.se Snabbaste sättet att få kontakt är via mail. Vi har inte möjlighet att svara i telefon särskilt ofta.

2 4 B & 4C Karin undervisar i SO, svenska och engelska. Klassansvarig för 4B Minna undervisar i matte och NO. Klassansvarig för 4C

3 4D & 4E Sophie undervisar i SO, svenska och engelska. Klassansvarig för 4D Linda undervisar i NO och matte. Klassansvarig för 4E

4 Vi skickar inga veckobrev - all info läggs på vår blogg, så gå gärna in och följ den så du inte missar något. På Instagram kan du se bilder från verksamheten. utsalje2007

5 Skola24 Vi är mycket tacksamma om ni anmäler ALL sorts frånvaro på Skola24. Det är en säkerhetsfråga och dessutom underlättar det vårt arbete och ger oss mer tid med våra elever i klassrummet. Ni kan också ansöka om ledighet via skola24, minst sju dagar innan. Skolan är restriktiv med att bevilja ledighet.

6 RVS Råd bibliotek- mat-elev-trygghet. Elever deltar i råden för att påverka. Vi-tid värdegrundsfrågor. Storsamling - ett par gånger på termin, tradition på Utsäljeskolan.

7 Nya grupper, nya kompisar, nya lärare….
Vi har haft haft en mycket bra start- härliga elever som får mycket beröm även från andra lärare.

8 Samarbete Hör av er med ris och ros, tala gott om skolan med ditt barn! Har du några funderingar eller frågor- hör av dig till oss direkt.

9 Läxor? Engelska Läsläxa
Vi har startat med läsläxa - läsningens betydelse för lyckat skolresultat överlag kan inte överskattas. Eleverna behöver läsa mycket och regelbundet. Vi återkommer med läxor i engelska inom kort.

10 Studieteknik, tillit till egen förmåga och not yet…
Vi kommer jobba mkt med detta. Vi tror benhårt på allas förmåga att lära- vi är olika och lär på olika sätt och olika snabbt. Vi vill fokusera på elevernas styrkor och bygga tillit till egen förmåga. Vi undervisar om studieteknik så varje elev hittar sina sätt att lära och utveckla kunskaper i ämnen som man tycker är svårare. Istället för att tänka “jag kan inte” så vill vi att eleverna ska tänka “jag kan inte ännu”.

11 Loggboken i väskan Planeringstid och ökat eget ansvar

12 Svenska LÄSA-SKRIVA-TALA-LYSSNA
CvxjU&t=2s

13 read-speak-write-listen
ENGELSKA read-speak-write-listen Magic 4 Förutom ord, texter, sånger, fraser etc kommer vi att träna på strategier för att kommunicera och tillit till den egna förmågan- att våga prata.

14 Matematik Alfa

15 Vart ska vi? Tydligt målarbete och tilltro till elevernas förmåga. Vi är olika. Vi lär olika. Nationella prov i matte, svenska och engelska i år 6.

16


Ladda ner ppt "Sophie Mårtensson Linda Partland Minna Granica Karin Envall"

Liknande presentationer


Google-annonser