Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Måndagtisdagonsdag torsdagfredaglördagsöndag jag villjag vill inteigensjungagungahundfågel förutnusedanridaspringakattkanin janejfrågalyssna åka bilstudsmattadammsugare.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Måndagtisdagonsdag torsdagfredaglördagsöndag jag villjag vill inteigensjungagungahundfågel förutnusedanridaspringakattkanin janejfrågalyssna åka bilstudsmattadammsugare."— Presentationens avskrift:

1 måndagtisdagonsdag torsdagfredaglördagsöndag jag villjag vill inteigensjungagungahundfågel förutnusedanridaspringakattkanin janejfrågalyssna åka bilstudsmattadammsugare roligtargberättaduschagömmaavloppsbrunntunnel tröttledsenannatbadadiskadiskmaskinugn svåruttråkadslutahemmaförskolanfamiljpersonal

2 måndagtisdagonsdag torsdagfredaglördagsöndag jag villjag vill inteigensopabåthelikopter förutnusedankörasopbillastbil janejfråga traktortaxibil roligtargberättatutabussspårvagn tröttledsenannatblåserfläktcykel svåruttråkadslutahemmaförskolanfamiljpersonal

3 När man äter vill man ibland prata om andra saker än just mat. Denna karta är gjord för att användas som en pratkarta under måltiden. Var modell och peka på symbolerna samtidigt som du pratar. Skriv ut kartan. Du kan välja att använda den som två olika kartor eller som en karta med en del som går att bläddra. Bilderna är hämtade från Symbolstix online, en tjänst man prenumererar på och som ger rätt att använda symbolerna icke-kommersiellt i vilka applikationer eller material som helst. Kartan är gjord i presentationsprogrammet Open Office Impress. Detta ingår i Open Office.org, som motsvarar kontorspaketet Microsoft Office, men som till skillnad från detta har öppen källkod och är helt fritt att använda, vilket betyder att du har frihet att använda programmet för vilket syfte som helst (som dessutom att studera och modifiera programmet, kopiera programmet så att du kan hjälpa din granne, förbättra programmet och sedan offentliggöra dessa förbättringar så att de kommer allmänheten till del). Kartan är framtagen i projektet PRAGMA på DART, www.dart-gbg.org.


Ladda ner ppt "Måndagtisdagonsdag torsdagfredaglördagsöndag jag villjag vill inteigensjungagungahundfågel förutnusedanridaspringakattkanin janejfrågalyssna åka bilstudsmattadammsugare."

Liknande presentationer


Google-annonser