Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Rostiprimpac Som leverantör av PET-flaskor till bland annat livsmedels-, kemi- och läkemedelsindustrin är det utomordentligt viktigt för Rostiprimpac att.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Rostiprimpac Som leverantör av PET-flaskor till bland annat livsmedels-, kemi- och läkemedelsindustrin är det utomordentligt viktigt för Rostiprimpac att."— Presentationens avskrift:

1 Rostiprimpac Som leverantör av PET-flaskor till bland annat livsmedels-, kemi- och läkemedelsindustrin är det utomordentligt viktigt för Rostiprimpac att ha kontroll över produktion och leveranser. Även om en kund frågar om företaget kan skicka PET-flaskor samma eftermiddag. Eller om en livsmedelsproducent ska ta reda på om en konsument insjuknat till följd av innehållet i eller kanske förpackningen till en av deras produkter Effektivisera logistikkedjan och göra det möjligt att snabbt och enkelt spåra en viss tillverkningsbatch. Ordermottagarna ser i realtid vilka typer av flaskor som är i produktion och hur många flaskor som finns i lager. De kan direkt avtala om specifika leveranser, vilket ger bättre kundservice och högre intern effektivitet. Microsoft Axapta och handterminaler med skannrar från Psion Teklogix. Terminalerna kopplas till affärs-systemet via Teklogix Axapta Interface som består av en server och flera accesspunkter. Data överförs i realtid till Axapta som är ständigt uppdaterat. Microsoft Business Solutions Axapta (nu en del av Microsoft Dynamics)


Ladda ner ppt "Rostiprimpac Som leverantör av PET-flaskor till bland annat livsmedels-, kemi- och läkemedelsindustrin är det utomordentligt viktigt för Rostiprimpac att."

Liknande presentationer


Google-annonser