Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Företagets namn Affärsplan.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Företagets namn Affärsplan."— Presentationens avskrift:

1 Företagets namn Affärsplan

2 Verksamhetsbeskrivning
Beskriv tydligt företagets långsiktiga målsättning. Försök använda ord som anger riktningen för ditt företags tillväxt, men var så kortfattad som möjligt.

3 Teamet Namnge VD och nyckelpersoner i ledande ställning.
Ta med tidigare prestationer för att visa att det handlar om framgångsrika människor. Summera antalet år av erfarenheter inom detta område.

4 Marknadssammanfattning
Sammanfatta tidigare, nuvarande och framtida marknad. Återge ändringar i marknadsandelar, ledarskap, aktörer, marknadens struktur, kostnader, priser eller konkurrenter som anledning till företagets framgång.

5 Möjligheter Identifiera problem och möjligheter.
Beskriv konsumenternas problem och definiera affärsmöjligheter för produkter/tjänster som dessa problem kan ge upphov till.

6 Företagskoncept Sammanfatta tekniken, konceptet eller strategin som din verksamhet bygger på.

7 Konkurrenter Sammanfatta konkurrenssituationen.
Beskriv ditt företags konkurrensfördelar.

8 Mål och målsättningar Beskriv femårsplanen.
Ange specifika, mätbara målsättningar för att genomföra din femårsplan. Beskriv målsättning för marknadsandelar. Beskriv målsättning för intäkter/lönsamhet.

9 Ekonomisk plan Skapa en övergripande ekonomisk plan som definierar din finansieringsmodell och prissättning. Planen bör innehålla förväntad årlig försäljning och vinst för kommande tre år. Använd flera bilder för att beskriva det här området på bästa sätt.

10 Resurskrav Beskriv behoven för följande resurser: Personal Teknik
Ekonomi Distribution Marknadsföring Produkter Tjänster

11 Risker och avkastning Sammanfatta riskerna med projektförslaget och hur de ska hanteras. Uppskatta förväntad utdelning, särskilt om du söker finansiering.

12 Nyckelfrågor Kortsiktigt Långsiktigt
Identifiera viktiga beslut och frågor som måste lösas omedelbar eller på kort sikt. Beskriv konsekvenserna av att skjuta på beslut. Långsiktigt Identifiera frågor som behöver lösas på lång sikt. Om du söker finansiering ska du specificera frågor som kräver ekonomiska resurser för att lösas.


Ladda ner ppt "Företagets namn Affärsplan."

Liknande presentationer


Google-annonser