Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Så här arbetar jag/vi med Idrottsmedelapplikationen

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Så här arbetar jag/vi med Idrottsmedelapplikationen"— Presentationens avskrift:

1 Så här arbetar jag/vi med Idrottsmedelapplikationen
Arbeta med grupper om cirka 4 personer

2 Så här arbetar jag/vi med Idrottsmedelapplikationen
Notera gärna frågor/medskick till RF och goda exempel som dyker upp i diskussionerna på utlagda papper. Ta själv ansvar för att notera de tankar/idéer som du vill ta med dig i ditt fortsatta arbete.

3 Så här arbetar jag/vi med Idrottsmedelapplikationen
Från inbjudan: ”Ett pass där några SF-representanter beskriver hur de arbetar i och använder sig av Idrottsmedelapplikationen. Fokus på ”tips och tricks” som upptäckts över tid.” Något om att vi frångått idén om SF-representanter, då så få anmälde sig som ”informatör/inspiratör”.

4 Referensgrupper Tre små referensgrupper (anläggning, distrikt och SF) har skapats för att titta på Idrottsmedelapplikationens utvecklingsbehov med fokus på: Förstasidans utseende - Formulärfunktioner - Flagga goda exempel Fånga in tankar kring detta i slutet av seminariet om tid finns.

5 Utmaningar och lösningar
Vilka är dina tre största utmaningar/tidstjuvar/irritationsmoment i Idrottsmedelapplikationen? Vilka är dina tre bästa ”tips och tricks” som du över tid kommit på i ditt arbete med Idrottsmedelapplikationen? Fundera på ovanstående frågeställningar tyst för dig själv i cirka 5 minuter.

6 Utmaningar och lösningar
Beskriv era tre största utmaningar/tidstjuvar/irritationsmoment för varandra i gruppen och se om ni kan hjälpa varandra att lösa dessa. (cirka 20 minuter) Byt grupp och beskriv därefter era tre bästa ”tips och tricks” för varandra i gruppen. (cirka 15 minuter) Lyft de eventuella utmaningar/tidstjuvar/irritationsmoment som inte fått någon lösning i helgrupp för att se om vi gemensamt kan hitta lösningar alternativt formulera utvecklingsönskemål. Avsluta med en ”laget runt vända” där var och en berättar om det bästa tipset man fått under detta seminariepass.


Ladda ner ppt "Så här arbetar jag/vi med Idrottsmedelapplikationen"

Liknande presentationer


Google-annonser