Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hybricons miljö bussar hur är dom miljö vänliga?

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hybricons miljö bussar hur är dom miljö vänliga?"— Presentationens avskrift:

1 Hybricons miljö bussar hur är dom miljö vänliga?
Hybricons elbussar är miljö vänliga för att dom går på el och inte bensin eller biogas eller disel.

2 HYBRICON ELEKTRISKA BUSSAR

3 HYBRICON ELBUSS MED UNIKA EGENSKAPER
HAW-bussar är utrustade med flera energibesparande system Hybricons energikontrollsystem Högeffektiva hjulmotorer från tyska Ziehl-Abegg Regenerering av energi vid inbromsning Högeffektiva batteri-, laddnings- och invertersystem Välisolerat passagerarutrymme Fönster av högeffektivt isolerglas Värmepumpar som återvinner spillvärme Effektiva luftgardiner i dörröppningar som hindrar kyla att tränga in i bussen 100% ren elektrisk uppvärmning även vid temperaturer under -20 grader

4 Med elbuss så sparar man på sikt pengar på kollektivtrafiken samtidigt som man genom noll utsläpp sänker påfrestningarna på miljön. De är dessutom passagerarvänliga, tysta och kan fås utrustade med wifi och eluttag för dom som behöver ladda eller surfa på nätet.

5 Svar på vilka världsdelar och andra svar på frågor.
Vad för problem har uppfinningen löst? Svar: elbussarna går på el och inte bensin eller diesel. Elbussarna släpper inte ut not koldioxidutsläpp. På vilket sätt var/är problemet kopplat till hållbar utveckling? Svar: Elbussarna släpper inte not dåligt utsläpp. Den går på 100% på el. Dom bussarna går på vindkraft och vattenkraft. Hur har problemet lösts? Problemen med koldioxidutsläpp ökar. Men elbussarna går på el som inte släpper ut nåt utsläpp. Hur löste man problemet tidigare?  Problem löser att år 2011 så börjar Hybricon hjälpa Toyota samarbete med BWN med el bilarna. (Hittade inte så mycket info om det mer efter presentation från detta företag). När kommer lösningen finnas tillgänglig i samhället?  Den finns redan nu tillgängligt. Var uppfanns uppfinningen?  Huvudtillverkningen ligger i Tjeckien i Ostrava med konkurrens av Solaris. I vilka delar av världen kan uppfinningen användas?  Troligt viss bara i Europa beror på vad företaget har tänkt och ha marknaden. Vad behövs för att uppfinningen ska fungera?  Den behöver el. Och laddning vid end hållplats eller start hållplats där den laddar i 3 minuter. Finns det några nackdelar med uppfinningen?  När den skapas i industrier. Vad för källor har du? Källor: andra källan: Hybricon där jag var på deras presentation med kunskapen dom delar med sin kunskap till mig.


Ladda ner ppt "Hybricons miljö bussar hur är dom miljö vänliga?"

Liknande presentationer


Google-annonser