Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Barnhälsovårdens nationella forskningsnätverk

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Barnhälsovårdens nationella forskningsnätverk"— Presentationens avskrift:

1 Barnhälsovårdens nationella forskningsnätverk
Presentera oss

2 Innehåll Forskningspresentationer Posterpresentation
State of the art konferens Syftet med den här programpunkten är att uppmärksamma de som arbetar på de centrala barnhälsovårdsenheterna och som även forskar. Vi har bjudit in Marie Köhler barnhälsovårdsöverläkare i Skåne som disputerade i juni att berätta om sig forskning och vi får även lyssna till Monika Liedbeck MBHV-psykolog i VG-regionen. Monika kommer idag att prata om de studier som ligger till grund för den licentiatexamen som hon tog för snart ett år sedan. Vi uppmärksammar även annan forskning som ligger såväl inom som utanför de centrala barnhälsovårdsenheterna i den posterpresentation som äger rum under förmiddagspausen idag. Slutligen kommer Malin Bergström MBHV-psykolog i Stockholm att prata om den State of the art konferens som planeras nästa år.

3 Marie Köhler Marie

4 Monica Lidbeck Monika

5 Posterutställning

6 State of the art konferens
Vad är det? Planeras under hösten 2018 Tre arbetsområden Inbjudan Förmöte 12/1 Stockholm Nu lämnar vi över ordet till Malin Bergström till representerar State of the art konferensens organisationskommitté.

7 Tre arbetsområder Hembesök (generellt och riktat):
Kontaktperson: Thomas Wallby Föräldraförmåga (parenting skills/pracitices/behaviour) för att främja barns (0–2 år) utveckling och självreglering. Kontaktperson: Karolina Lindström Interventioner vid regleringssvårigheter hos spädbarn (skrik, sömn, matproblem) Kontaktperson: Anders Hjern Bara för att man ökar sjukskötetätheten behöver det inte betyda att kvalitén på det levereras blir bättre.


Ladda ner ppt "Barnhälsovårdens nationella forskningsnätverk"

Liknande presentationer


Google-annonser