Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Uppsala 6 oktober 2016 BHV-forskningsnätverket (BNF) i diskussion med representanter BNP, Rikshandbokens redaktionsråd och BHVQ . Jag som deltagare i.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Uppsala 6 oktober 2016 BHV-forskningsnätverket (BNF) i diskussion med representanter BNP, Rikshandbokens redaktionsråd och BHVQ . Jag som deltagare i."— Presentationens avskrift:

1 Uppsala 6 oktober 2016 BHV-forskningsnätverket (BNF) i diskussion med representanter BNP, Rikshandbokens redaktionsråd och BHVQ . Jag som deltagare i forskningsnätverk och representant i rikshandboken 

2 Bakgrund BFN haft ett antal nätverksmöten som har varit regionala – med mycket intressant forskning men få deltagare Reflektion Hur kan vi göra BFN till ett mer värdefullt nätverk när så få kommer.  Hur kan nätverksresurserna användas på bästa sätt för barnhälsovårdens bästa? Förslag till att organisera en eller några ”State of the Art” möten för att formulera särskilt viktiga forskningsområden.  Som vi tidigare har diskuterat har vi med Evelina i samarbete med socialstyrelsen genomfört ett konsensus arbete och socialstyrelsen och visat att det finns kunskapsluckor.   ( tacka Gerd för en trevlig presentation av forskningsnätverk där budskapet var tydligt att alla som vill utveckla BHV får med i BHV forskningsnätverket )  Bakgrunden:  På mötet berättade Anders Hjern som är sammankallande och även Gerd igår att BFN haft ett antal nätverksmöten som har varit regionala – med mycket intressant forskning dock framförallt lokal forskning och tyvärr få deltagare.  Mötets syfte var att diskutera hur BFN kan i stället kan åanvändas för hela BHV. Hur nätverksresurserna i stället kan användas på bästa sätt för barnhälsovårdens bästa. 

3 Är det önskvärt med en State of the Art konferens?
I vilka ämnesområde skulle vi vilja ha en state of the art? Genom vårt arbete (alla vårdutvecklare i Sverige) med Evelina i samarbete med socialstyrelsen har vi visat på att det finns kunskapsluckor.  BFN i samarbete med andra inom BHV skulle kunna ta fram en modell – hur ska state of the art arbetena gå till? Hur tar man fram litteratur, hur bjuder man in, hur är själva arbetsgången? Gårdagens presentation av forskningsnätverket visade ett tydligt budskap att alla som vill, får vara med i BFN! Frågan tillbaka till BHV Sverige!


Ladda ner ppt "Uppsala 6 oktober 2016 BHV-forskningsnätverket (BNF) i diskussion med representanter BNP, Rikshandbokens redaktionsråd och BHVQ . Jag som deltagare i."

Liknande presentationer


Google-annonser