Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Region Örebro län Förvaltningsorganisation, tjänsteresa och riskanalys (10 minuter) Eftermiddagen 2015-11-17.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Region Örebro län Förvaltningsorganisation, tjänsteresa och riskanalys (10 minuter) Eftermiddagen 2015-11-17."— Presentationens avskrift:

1 Region Örebro län Förvaltningsorganisation, tjänsteresa och riskanalys (10 minuter)
Eftermiddagen

2 Förvaltningsorganisation
Tankar kring roller i Stöd och behandling vi vill lyfta? Efter piloten kommer förvaltningsroller att diskuteras. Förvaltning av tekniska plattformen, utbildning designers mm och förvaltning av själva programmen. Riktlinjer som blir viktiga när vi ska arbeta med Stöd och behandling? Använd gärna kommande tabeller för att beskriva! Avvaktar kommande förvaltning och utvärdering av pilot. Lite kort dock: Införande av nya behandlingar sker enligt strukturerade och fastslagna riktlinjer. Skiljer inte från övriga nya behandlingsmetoder går via Rådet för medicinsk kunskapsstyrning (RMK) och Centrum för evidensbaserad medicin och utvärdering av medicinsk metodik i Örebro (Camtö) Tittar även på riktlinjer för upphandling, patientavgifter, ansvar, utgivare med mera.

3 Riskanalys Resultat av genomförd riskanalys?
Riskanalys genomförs 30/11 och 7/ Representanter för verksamhet, patientsäkerhet, IT och kommunikation deltar. Regionens erfarna och utbildande analysledare leder arbetet. Planering av riskanalys, tankar, frågor?

4 Design - tjänsteresa Hur har det gått med arbetet att ta fram tjänsteresa? Pågår Andra frågor som väckts kring interaktionsdesign vid upphandling eller utveckling av innehåll i Stöd och behandling? Ej nått så långt ännu. Normkritik – har ni använt checklistan för normkritik – vilka slutsatser har ni dragit? Ja vi har försökt det. Andra tankar kring normkritik och betydelsen för ert fortsatta arbete? Det är lätt att falla in i gamla tankemönster. Vi försöker påminna varandra. Behov av designstöd för det fortsatta arbetet i landstinget med att utveckla eget innehåll? Betyder? Hjälp från nationellt håll gällande designutbildningar/support/möjlighet att fråga? Kommer det att finnas återkommande designerutbildningar nationellt?


Ladda ner ppt "Region Örebro län Förvaltningsorganisation, tjänsteresa och riskanalys (10 minuter) Eftermiddagen 2015-11-17."

Liknande presentationer


Google-annonser