Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Att lita på vår egen förmåga. Att tro att allt är möjligt så länge vi gör det tillsammans. Att planera för framtiden men leva i nuet. Att bry oss om oss.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Att lita på vår egen förmåga. Att tro att allt är möjligt så länge vi gör det tillsammans. Att planera för framtiden men leva i nuet. Att bry oss om oss."— Presentationens avskrift:

1 Att lita på vår egen förmåga. Att tro att allt är möjligt så länge vi gör det tillsammans. Att planera för framtiden men leva i nuet. Att bry oss om oss själva och andra. Det är Tibro. Kontaktperson: Enhetschef Inga-lill Andersson Tel: 0504-180 00 Tibro kommun Centrumgatan 17 543 80 TIBRO Växel: 0504-180 00 kommun@tibro.se www.tibro.se Besöksadress: Brittgården 249 543 37 Tibro Brittgårdens äldreboende

2 Eftersom du bor i din egen lägen- het på omvårdnadsboendet, så ansvarar du för både inflyttning, telefonflyttning, möblering och hemförsäkring för ditt lösöre. Säng och madrass ingår, men du tar med dig egna möbler, gardiner, sängkläder, handdukar med mera när du flyttar in på boendet. Du kan säga upp din TV-licens eftersom den betalas centralt på boendet. Du får själv bestå med: Personliga hygienartiklar (Tvål, schampo och toalettpapper ingår i hyran.) Tvättkorg och papperskorg Glödlampor till egen armatur Du betalar hyra, matkostnad och omvårdnadsavgift. Vid utflyttning från lägenheten utförs slutstäd- Varmt välkommen till Brittgårdens äldreboende! Brittgården är ett av Tibro kommuns särskilda boenden. Det är ett omvårdnadsboende, där det finns personal dygnet runt. Du bor i en egen lägenhet och har tillgång till de allmänna utrymmen som finns på våningen där du bor. Personal som finns på boendet: Omvårdnadspersonal Enhetschef Sjuksköterska Sjukgymnast och arbetsterapeut att tillgå vid behov Verksamhetsresurs Fotvårdsspecialist och frisör finns att tillgå efter tidsbeställning. Måltider Maten tillagas i vårt kök och måltiderna serveras på våningen. Vin/öl med mera finns att köpa till självkostnadspris om du önskar det. Kostnaden för alkohol- haltiga drycker debiteras på omvård- nadsräkningen. Vi arbetar i team så att du ska få stöttning och hjälp med det du har behov av. Vi arbetar aktiverande, vilket innebär att vi utgår från dina resurser och arbetar för att du ska behålla dem så länge det är möjligt. Vi arbetar efter följande ledstjärnor: * Att boende och anhöriga ska känna sig trygga * Att alla boende ska uppleva god och individuell vård * Kompetent och flexibel personal * Gott bemötande och delaktighet * Att man ska uppleva en hemtrevlig miljö ningen av dig som hyresgäst eller dina anhöriga eller också köps den av kommunen. Hjälp och stöd Det stöd och den hjälp som du får på boendet utgår från dina behov. Du får stöttning med det du inte klarar av själv. Du får en kontakt- person på boendet som du kan beskriva dina behov för. När du gör det, upprättar den personen en genomförandeplan tillsammans med dig. Vi hjälper dig med städning och kläd- vård. För att undvika sammanbland- ning av kläder och andra textilier önskar vi att alla klädesplagg, hand-dukar och sängkläder är märkta. Städning utförs en gång varannan vecka av personalen på boendet. Fönsterputsning utförs en gång per år av en entreprenör till en låg kostnad. Kontaktinformation: Din/dina kontaktpersoner är……………………………………………………………… Eftersom vi har olika arbetstider kan du och dina närstående vända sig med frågor till dem som är i tjänst. Omvårdnadspersonal …….……………………………………. Telefon:……………… Sjuksköterska ………………………………………………….. Telefon:……………… Enhetschef …………………………………………………….. Telefon:……………… Avgiftshandläggare …………………………………………….. Telefon:………………


Ladda ner ppt "Att lita på vår egen förmåga. Att tro att allt är möjligt så länge vi gör det tillsammans. Att planera för framtiden men leva i nuet. Att bry oss om oss."

Liknande presentationer


Google-annonser