Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Solbackens- och Södergårdens vård och omsorgsboende -Vi har sammanlagt 36 boenderum att erbjuda, även par rum. Vi försöker skapa en hemlik och trygg boendemiljö.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Solbackens- och Södergårdens vård och omsorgsboende -Vi har sammanlagt 36 boenderum att erbjuda, även par rum. Vi försöker skapa en hemlik och trygg boendemiljö."— Presentationens avskrift:

1 Solbackens- och Södergårdens vård och omsorgsboende -Vi har sammanlagt 36 boenderum att erbjuda, även par rum. Vi försöker skapa en hemlik och trygg boendemiljö. Vår målsättning - Vi ska erbjuda ett boende där man kan må bra, vara trygg och kunna ha gemenskap. - Vi ska erbjuda god omvårdnad med kvalitet efter individuella behov. - Vi ska erbjuda meningsfull ”dag” och dagverksamhet där de boende kan delta. - Vi ska visa respekt och ha ett bra bemötande. - Vi jobbar med värdegrunder att de boende får vara självbestämmande och delaktiga i sin dag. Hälso- och sjukvård - Tillgång till sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast. - Läkare från hälsocentralen besöker oss regelbundet.

2

3 Entré 2016

4 Vi har att erbjuda tex: - Frisörsalong där en frisör besöker oss regelbundet -Styrketräning -Fotvård

5 Alla boende har möjlighet till bastubad

6 Dagverksamhet De boende har möjlighet att delta i olika aktiviteter. Vi firar traditionella högtider under året. Vi samverkar med föreningar och intresse organisationer Gymnastik

7 Sommaravslutning med god mat, bra musik och glada människor 2016

8 Korvgrillning och musik av ODD Fellows

9 Utflykt till Toranda sommar 2015

10 Toranda

11 Sommar 2016 Picknick vid lusthusetCruising till Classic motor meeting

12 Dansgrupp från Rovaniemi på besök

13 Utflykt med Jopparitåget

14 Kukkolaforsen

15 Resa till Ranua

16 Jul

17 Torneå marknad

18 Vårmarknad 2016

19 Påskfirande

20 Rosarummet

21

22

23

24 Boenderum Myshörna


Ladda ner ppt "Solbackens- och Södergårdens vård och omsorgsboende -Vi har sammanlagt 36 boenderum att erbjuda, även par rum. Vi försöker skapa en hemlik och trygg boendemiljö."

Liknande presentationer


Google-annonser