Nattvandring på Södermalm. Nattvandrande föräldrar behövs! Södermalms stadsdelsområde samordnar inte längre föräldrar som vill nattvandra på Södermalm.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Välkommen till BNK! • Om ni har en bokad tid (har fått en kallelse hit) ber vi er vänta i väntrummet. Vi kommer och hämtar er där. • Det finns ett till.
Advertisements

Behandlingsfas 1, hjälpmedel
Vad kan jag göra som förälder - om alkohol, unga och föräldraskap Ett föräldrastödsprogram utvecklat av Örebro Universitet Copyright © Nikolaus Koutakis.
Välkommen till Studenthälsan!
Hjälp ett inbrott!. SOS 112, vad har inträffat? Hjälp, det är inbrott. Jag ser två gubbar som har krossat rutan till affären och dom är på väg in!
Barn, ungdomar och föräldrar på Internet. ”Internet är inte vår tids inferno utan vårt nya församlingshem” Natalia Kazmierska.
Barnanpassad utredning
1.Tar ansvar för skolans inredning och material så vi får en trivsam skola utan klotter, skadegörelse och nedskräpning. 2.Använder inte snus, tobak eller.
78 respondenter. 2 [1] Hur har det varit hemma sedan du var här sist?
ARBETSGIVAREN                                        Som arbetsgivare har du ett lagstadgat ansvar för att ta tillvara dina medarbetares arbetsförmåga.
God Jul ? Du behöver inte vänta till Jul….
Att välja till gymnasieskolan ………är en process som pågår……
Högtidstal Retorik.
God Jul Du behöver inte vänta till Jul…
Upplands-Bro Rotaryklubb
Utbildningar mot cannabis
Klassombudens roll Föräldravandringarna. Föräldravandringar Före vandringarna •Kontakt med fritid •Var kommer ungdomarna att finnas? Fest, disco?? •Informera.
Stödpaket och sponsring IK Bolton handbollsklubben med glädje och utveckling  IK Bolton är Stockholms största handbollsklubb och vi har.
Välkommen till Förskolan Ekorren
Ämne Kulturambassadörer Kulturenheten Kultur- och fritidsförvaltningen.
PRESENTATION av BOKNING OCH INCHECKNING. Nu kommer vi att visa hur enkelt du gör en bokning i.
Fotoalbum med bilder från vårt lägenhet i Park Avenue, Peking 2011/2012.
Akvarium november Vi fick ett akvarium utav Tuva och hennes föräldrar. Tyvärr, var lysröret sönder och gick inte att använda. Men barnens entusiasm stillades.
VÄLKOMMEN ! Du kommer nu att få delta i ett parapsykologiskt experiment.. Luta dig bakåt i stolen och klicka med musen när vi kan börja.
Arvika Slalomklubb, ASLK Alkohol- och drogpolicy för Arvika Slalomklubb Arvika Slalomklubb (ASLK) är en ideell förening som bedriver alpin verksamhet,
Kvalitetsarbete Lindängehus förskola.
Hur låg vi till i början av 2011 med revisionerna?
, Hej, Nu har snart en termin gått av det här verksamhetsåret. Vi som jobbar med och för era barn summerar det pedagogiska arbetet på förskolan och konstaterar.
Katrin Bartfai Jansson och Johanna Joneklav
INFORMATION FRÅN SOCIALDEMOKRATERNA I RISSNE - SEPTEMBER 2005
FÖRELÄSNINGSSERIE FÖR FÖRÄLDRAR FÖRELÄSNINGSSERIE FÖR FÖRÄLDRAR och personal som arbetar med barn och ungdomar Hösten 2003 BENGT GRANDELIUS Författare.
Projekt Parken i Sörberge - Ett drogförebyggande ungdoms- och fritidsgårdsprojekt år 2008.
Vad kan jag göra som förälder? Om alkohol, unga och föräldraskap Presentation 4 Ett föräldrastödsprogram utvecklat av Örebro Universitet Copyright © Nikolaus.
God Jul Du behöver inte vänta till Jul…
Sociala medier och YouTube. ”Internet är inte vår tids inferno utan vårt nya församlingshem” Natalia Kazmierska.
Etik - Vad är det?.
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Max Wehlin Halmstads Kommun Oktober 2014
Frånvarorutin i förskolan
VÄLKOMMEN till WASA SK:s Träningsgrupper!
Historia och Organisation
Nätmobbing/Cyberbullying
KOMMUNIKATIONSPLAN – Psynk – skarpt läge 2014
Var det ojämställdhet för 100 år sedan?. Är det ojämställdhet i världen idag?
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Pengar 1 Jacob Freij, Mogärdeskolan 4-9, Vetlanda –
Reserverat för stickkafé kl Välkommen, sätt dig och sticka med oss! Reserverat för stickkafé kl Välkommen, sätt.
1 EVENTUELL VINJETT Södertäljes Lotsfunktion.
Vad kan jag göra som förälder? Om alkohol, unga och föräldraskap Presentation 6 Ett föräldrastödsprogram utvecklat av Örebro Universitet Copyright © Nikolaus.
Ur Fem gånger mer kärlek av Martin Forster
Läskotten.
Barnets rättigheter i Sverige och för alla barn i världen
Sid 1/steg 3 Hej och välkommen! BeST-metoden – vad handlar den om? Berätta för din granne. Praktiska detaljer: Tider. Kaffe/lunch? Mobiler avstängda.
Pulpetenbladet Juni 2015 Uppfräschning av lokalen Tvärtom om vad vi skrev under aktuellt fliken i förra pulpetenbladet så kommer vi inte att ta in någon.
Idéstuga – samla en grupp med både nya och gamla medlemmar och ta tillsammans fram förslag på nya aktiviteter.
Bergfotens Hjälpgrupp En presentation av hur du kan få hjälp av oss.
Infoga eget foto Infoga ett foto som täcker sidytan och placera det längst bak. Ta sedan bort exempelfotot! (markera och klicka “delete”) Välkommen till.
Lektionsupplägg Elevkommentarer Länkar och namn. Lektionens arbetsgång Uppvärmning Säger tal-eleven lägger och skriver Se talgestalter- eleven lägger,
K APARESKOLANS FÖRÄLDRAFÖRENING En förening för alla föräldrar på Kapareskolan. Öppet för alla frågor och funderingar som rör våra ungdomar på skolan.
Förvaltning/avdelning/enhet Socialförvaltningen/ Barn och familjeverksamheten.
Välkomna till information om Piteå Brottsförebyggande råd Föreningar nattvandrar i Piteå för att vara med och skapa tryggare miljöer PITEBOR PÅ STAN 2014.
Schema för Villan i Vivalla Verksamheten måndagen den 15 augusti.
Nattvandring på Södermalm.
Nattvandring i Hammarby Sjöstad
Föräldrainformation Källängsrådet 19/
lekteater Mycket lekvälkomna! Boka in fredagen 13/11 kl
Tonåren är en väldigt speciell 
Presentationens avskrift:

Nattvandring på Södermalm

Nattvandrande föräldrar behövs! Södermalms stadsdelsområde samordnar inte längre föräldrar som vill nattvandra på Södermalm. Men nattvandrande föräldrar behövs. Vi uppskattas av ungdomarna och vi gör skillnad. Vi är vuxna som finns där och bryr oss när någon behöver oss. Tyvärr är vi inte så många idag. Vi behöver bli fler!

Nattvandrarna Södermalm är en öppen grupp på Facebook för dig som förälder och vill nattvandra på Södermalm. Vi är några föräldrar som tidigare har nattvandrat som nu tagit initiativ till att samordna Södermalms föräldrar så att det även i fortsättningen kommer att finnas nattvandrare på Söder.

Tiderna och samlingspunkten är densamma: Vi har tillgång till västar och samlingslokal där som vanligt. Vi har fortfarande kontakt med fältassistenter och polisens desk, men VI måste ta initiativ och ta ansvar för att denna verksamhet ska fortgå – TILLSAMMANS! Fredagar Kl På Malmen

Vilka fredagar blir det nattvandring? Vi kommer att lägga upp events för de fredagar vi kommer att gå ut på vår Facebookgrupp. Förhoppningen är att vi kan fylla alla fredagar till oktober och sedan återuppta nattvandringen i vår igen. Välkommen att nattvandra på Söder! /Åsa Boman, förälder på Högalidsskolan