Påfyllning i läkemedelsförrådet Sunderby sjukhus – sjukhusapoteket Erik Forsgren, Carina Andersson, Viktoria Larsson admsys 1 Gällivare sjukhus – sjukhusapoteket.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
En presentation av ett unikt system
Advertisements

Välkommen till en kort presentation av MPS, en ORR®-produkt från ITERIT AB. MPS, material och produktionsstyrning, ett hjälpmedel för administrationen.
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
Tågkompaniet KOMPIS Utbildning Mattias Hammarsten
Logga in och använda vårt nya Intranet NAVET
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
Ringa video- samtal med datorn
DIO Webb, en kort manual Version Sida 2 Version 7.0 Innehåll 1.Skapa nytt meddelande a.Välja mottagare b.Förklaring av de olika fälten.
Ansökan till SFI steg för steg
Så här ser första sidan ut på här måste man ha sitt användarnamn och lösenord för att komma in.
Betaltjänster E-legitimation Juni 2013.
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Beställning till basförråd via WebbAbest
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Det här bildspelet är till för dig som arbetar på Naturvårdsverket och vill ha.
Tryck på den stora knappen på datorns front. Då startar datorn.
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
En presentation av iPad -appar och funktioner
Lathund för Vårdnadshavare
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Privat. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Affärssystemet SystemQ
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
MEOS på två datorer Motionsorientering. TävlingUngdom Korsad nätverkskabel Server Lägg upp tävlingen på denna Används som anmälan Extra batteri Startas.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
SMSa från en iPhone. För att skriva eller svara på ett meddelande så tryck på ikonen meddelanden.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Hur loggar jag in? Klicka på ”Exonaut” i listen ovan.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Anders Bergström Läkemedelsstrateg BILD 1 Vad innebär Läkemedelsservice ?
Lathund Unionen PFS på Detta är den sida du möts av när du öppnar Unionens sida: Här loggar du in med det användarnamn.
Utbildning Elektroniska blanketter 29-31
Komma igång med Lync Windows Store-appen
Version 1.11 Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Uttag från Reserven Informationsmanual för sjuksköterskor Rätt registrering i datasystemet ger : Uppdaterad listor för Reserven Användbar statistik för.
Varför UNIKUM? Genom att arbeta med IUP via Internet och verktyget Unikum vill vi uppnå flera saker: Ökad delaktighet i planeringen från föräldrar och.
Manual: Att byta lösenord. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
BVForum - en genomgång för revisorer Sören Thuresson.
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Anders Bergström Läkemedelsstrateg
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Hur man registrerar Lösen. Du loggar in på med ditt orgnummer samt medlemsnummer. Om ditt lönesystem är kompatibelt välj alternativet.
Användarmanual för anställda LUNCHBESTALLNING.se.
Vårdkontakter i slutenvård Beroendeavdelningen Psykiatrin Sunderbyn KommunJanFebMarAprMajJunJulAugSepOktNovDec Arjeplog Arvidsjaur Boden1415.
Bokningssystem för Tvättstugan. Bakgrund och erfarenhet 600 nöjda företagskunder sedan år TimeSpot bokningsterminaler i drift. Egen programutveckling.
© Hanken Svenska handelshögskolan / Hanken School of Economics,
Lathund för SSIK ledare gällande tidsbokning på Donsövallen För att kunna använda ljuset på Donsövallen så behövs det en ljustagg samt att aktiviteten.
|UTBILDNING.
LOK stöd Magnus Johansson.
Skärminspelning med Active Presenter för Windows
AuVesta Affiliate Aanmelden
Information gällande inloggning och lösenordshantering Totara
Påfyllningsrapport Panel-PC
Procedur vid trådlöst elektronisk prov
SÅ HÄR FUNGERAR SPORTSWIK
Kommunens Informationssystem om Arbetsmiljö
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Hur registrerar jag mig på vår partnerportal
Klubbfilialer i MyLCI Vägledning 2018.
Nyheter Melior 219 SP 1 patch 200
En universal inloggning 27 mars 2019
Presentationens avskrift:

Påfyllning i läkemedelsförrådet Sunderby sjukhus – sjukhusapoteket Erik Forsgren, Carina Andersson, Viktoria Larsson admsys 1 Gällivare sjukhus – sjukhusapoteket Eivor Lantto admgve 1 Piteå Älvdals sjukhus – sjuksköterskor PÄS päs 1 Kontaktpersoner: Imke Engström-Folkstedt, Anna-Lena Lundberg, Magnus Öström

Om du ser tangentbordet på pekskärmen i läkemedelsförrådet – logga in dig med :användarnamn och lösenord: admsys 1, admgve 1 eller päs 1

1.Påfyllning i läkemedelsförrådet Detta görs av sjukhusapoteket i Sunderbyn och Gällivare, särskild inloggning krävs. Sjuksköterskor i Piteå kan göra påfyllning med vanlig inloggning.

2.För att kunna scanna varans EAN- kod, tryck på denna knapp

3. Scanna in läkemedelsförpackningen

4. Välj antal Saldot uppdateras

5. Ange tidigaste utgångsdatum

Inventering av lager Detta görs av sjukhusapoteket i Sunderbyn och Gällivare samt Sjuksköterskor i Piteå. Inloggning för administratör krävs. Här görs justering av lagersaldo samt tidigaste utgångsdatum.

Rutiner vid påfyllning: Om förpackningen ej har streckkod – skriv in varunummer Om Varan ej finns i Varuregistret – skriv in via manager Veckorutin – Avsluta Windows (längst ner till vänster) – starta om