Argumentation om innebandy

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Nivåanpassad träning För att inkludera alla
Advertisements

Lagledaren ansvarar för att alla i laget tagit till sig detta.
Mats Dürén leg sjukgymnast
FORTUNA FF – P95 Spelarbarometer. Spelarbarometer – Fråga 1 1.Vilken 1.Vilken är din målsättning med fotboll? 1.Har ingen 2.Träffa kompisar 3.Hålla mig.
Avstämningsmöte Åsa IF Dam/utvecklingslag.
Hälsa och Kondition.
Muntligt Jag kan….
Lagledaren ansvarar för att alla i laget tagit till sig detta.
Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Underordnade konjunktioner
Kondition och träning.
Vad gjorde de igår? Jan: Jag pluggade. Riitta: Jag spelade innebandy.
Uppdrag granskning Ulrika sandmark
Välkomna Föräldramöte EIF F01/ Sammanslagning av F01/02 Föräldramöte EIF F01/02 Bakgrund Förväntningar Dagsläget.
Grundträning inomhus, för den äldre gruppen, som är födda 2002 eller tidigare Vi springer ute tillsammans måndagskvällar, och så tränar vi inomhus i Tennishallen.
VHF Flickor 01 Kontaktuppgifter
Linnéa. Gode Gud Jag skriver för att säga förlåt för att jag var arg igår när du ignorera mina böner och ingenting blev som jag ville.
Min hälsa Nu och i framtiden!!! Varför skall vi träna/röra på oss?
Tryck på F5 för att börja. ”Klicka” sedan för att fortsätta.
Träningsplanering - För kondition.
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
SIM TEAM.
Argumenterande text om: mera simlektioner på idrotten
Vägledare Ingela Holmquist (HQ) Tel:
PÄÄLAUSEEN SANAJÄRJESTYS. Päälauseen sanajärjestys Jag träffar Anna på stan i dag. Anna träffar jag på stan i dag. På stan träffar jag Anna i dag. I dag.
#29 Innebandy Jaget före laget Foto: Saga Wiksten.
För att inkludera alla Ljusdal IF
Tema: Vänskap och relationer Att känna sig trygg och att trivas på förskolan är en grundläggande rättighet. Hur kan man som förälder hjälpa sitt barn.
VARFÖR IDROTT OCH HÄLSA?
Årsplanering Underhållsperiod Återbyggnadsperiod Tävlingsperiod
7 april 2013 golfstugan KIK P00 Spelarmöte. Säsongsplanering  Försäsong  Träning Alsike 2/3 ggr veckan  Träningsmatcher pågår  Vår/höstsäsong  Träning.
Hur mår du idag? Jag är glad idag Idag är jag glad.
Hälsa och Kondition.
IPadpilot. Var, När och Varför? Jag arbetar i år 2 på Svanetorpskolan i Åkarp. Vi är 18 elever i klassen. Vi började arbeta med iPad i februari detta.
Det är tisdag och Björn ska på sin första ishockeyträning. Han skakar i hela kroppen av nervositet. Han har aldrig stått på några skridskor förut. När.
Utvecklingssamtal Sandvikens IF P Titta på de olika områdena och prata igenom med barnen vad de själva tycker att de är bra på och vad de tycker.
Målvaktsdag SSK Johan Långström. Dagordning Träningsteori Aktivera målvakten Utrustning Tankesätt Mål och motivation Praktiskt teknikpass.
Vad tycker du? När man diskuterar berättar man vad man tycker om något. När jag tycker något har jag en åsikt. Ett finare ord för att säga något är att.
Inledningen Vinna lyssnarens välvilja ”Jag är ingen talare”
Träning Måndag kl i Rutsborgshallen. Vi måste bygga sarg innan träningen så vi vill att killarna är på plats och ombytta 10 min innan (kl 17.20)
Elev loggbok.
1 Vad är kondition? Blodomloppets kapacitet att transportera syre (hjärtats storlek och styrka, andelen röda blodkroppar). Musklernas förmåga att ta.
Börja och avsluta med tid
Innebandy Mix 08. Organisation 25 st spelare Tränare – Niklas Larsson – Ingela Ahlbäck – Alexander Agerström – Anders Nordin.
Page Ledare VIK P04 Blå. Page Ledare VIK P04 Blå Utvecklingsmetodik R I K B Kommunikation och ansvar D Årsplanering och ekonomi.
Vi vill att alla spelare ska utvecklas där man befinner sig i sin ”fotbollskarriär”. För att vi ska kunna möta säsongen 2014 är det ytterst viktigt att.
Historia FBC ENGELHOLM är en sammanslagning av de tidigare tre föreningarna IBC Engelholm, Strövelstorps IBK och Vejbyslätts IF innebandysektion. Bildandet.
Mål 2013 för Damjuniorer Mer rörelse på plan Prata mer på plan Bättre passningsspel Använda målvakten mer Vara tuffare och mer fysiska på plan Fler skott.
FC Djursholm P05. Träningar Gruppen tränar 3 ggr i veckan på DIP Gruppens chefstränare är Jean Balawo Föräldratränare och Robin Holm bistår Jean. Träningen.
Lagsammanhållning.
IF Lödde P03.
Trivselregler P07-Furulund
Träningsupplägg och säsongsmål Sandåkern Innebandy - Pojkar 08
AGENDA Program 09:30 – 10:00 Incheckning och info
Sommarträning 2015! Nu när fotbollen är slut är det bra om du fortsätter att hålla igång. Vår önskan är att du springer 2 km en gång i veckan och att du.
Ispass lördag 8:00-9:00 VSK F-07
Onsala BK Spelarmöte P01 inför 2016.
VÄLKOMNA SPELARMÖTE SAMTAL KRING DEN GÅNGA OCH KOMMANDE SÄSONGEN. TA LAGET FRÅN BRA TILL BÄTTRE.
Välkomna till P-00 Föräldramöte 20 maj
Föräldrarmöte Nässjö Innebandy P00/P
Akilles Handbollsutmaning
Välkomna Till vår avslutning och firande 1.
Spelarmöte F-11 Välkomna!
REGLER FÖR ENHÖRNA IF F-14
ÖVNINGSBANK – Träningspass 2: minuter, konstgräset
Homestay 2018 Vad innebär detta? Vilka är vi som arrangerar?
Gemensam ANDT- policy för idrottsföreningar i Mölndals stad
Våra mål för säsongen 2018/2019 Vi vill förmedla att Innebandy är en rolig sport Vi ska ha roligt när vi träffas på träningar och matcher Våra tjejer ska.
Almtuna IS SPORTLOVSCAMPCAMP FEBRUARI
Uppvärmning totalt 30 min.
Presentationens avskrift:

Argumentation om innebandy

Min åsikt Jag tycker att fler ska börja på innebandy därför att man lär sig att samarbeta. Man blir också bättre på att kontrollera en boll med en innebandyklubba.

Varför ? Man träffar nya vänner och man får bättre kondition. Man rör sig mycket och då blir man gladare och friskare.

Man tränar en till två dagar i veckan och en träning varar i 80 minuter. Istället för att göra ingeting så kan man gå och träna innebandy.

Om man börjar på innebandy så kommer man att spela match minst en gång i veckan. Då kommer man möta andra lag. Ibland så åker man till andra platser och spelar match.