RÖDA KORSET I BERGA VÄLKOMMEN TILL VÅR MÖTESPLATS OCH SECONDHANDBUTIK I BERGA CENTRUM! Foto: I: GällstedtMEDARBETARNA PÅ RÖDA KORSET I BERGA.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Rasisminvastainen kampanja Attitydtalko Veckan mot rasism
Advertisements

Välkommen till Studenthälsan!
Studieresa till Tjeckien 6 dagar 15 – 20 september 2014.
Ny frikostighet Filipperbrevet. Paulus tar emot – och ger…  Tar emot Jesu tilltal  Ser klart  Får förlåtelse  Får förtroende.
TRÄFFA JOI Lär känna JOI communication. Vad kan vi göra för er?
Välkommen till föräldramöte för Eskilsminnes pojkar födda 2006.
Känner du att du har rätt att älska vem du vill utan att någon lägger sig i?
_______________ _____ ____________ __________
VÄLKOMMEN TILL VÅR MÖTESPLATS OCH SECONDHANDBUTIK I BERGA CENTRUM!
Delta i Insamlingen Hungerdagen!
Vecka 47 Måndag Onsdag Vecka 48 Måndag Torsdag Fredag Vecka 49 Måndag Onsdag Torsdag Vecka 51 Onsdag 19 dec Här och nu! tenta.
Affärsidé Öppna en klädaffär och sälja underkläder från Victorias Secret och t-shirts från olika märken som inte säljs i Varberg. Vi hade även tänkt att.
HITTA DITT EGET SÄTT ATT HJÄLPA rodakorset.fi. HITTA DITT EGET SÄTT ATT HJÄLPA rodakorset.fi Är det nån skillnad vad EN människa gör?
Bo Dahlbom 1 •Professor vid IT-universitetet i Göteborg •Forskningschef på Interactive Institute •Ordförande i Rådet för mobila tjänster •Makten över framtiden,
RÖDA KORSET I UPPSALA 18 VERKSAMHETER 600 FRIVILLIGA 2300 MEDLEMMAR.
21:an Fritidsverksamhet för åringar i Lambohov.
Mobil Marknadsföring & Kundklubbar Ivar Uttergård Marknadschef
Välkommen till Sjöfrugården!.
Civilförsvarsförbundet Jönköpings län
Agenda Information om kommande säsong med laget:
Boo FF vill tacka er för året som gått och önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Vinterträningen är igång, planerna var vita i måndags men är nu.
Välkommen till Vision! September 2010 September 2011 Beslut Namnsajt 26/10 11:16:29 Fokusgrupper och tester Design Produktion Juridik.
Studenter Lär Av Studenter ”SLAS”
Hela världen i ett bibliotek på Odengatan
Hjärta eller hjärna? Susanne Håkansson Karriärvägledare
Stora additionstabellen
Vecka 46. Nu har hösten kommit på allvar, vantar och mössor har kommit på. I dagarna delar vi ut vår ”jullapp” om ev. ledighet under julen och snart börjar.
Resultat Införandet av rapporter uppskattas och ses som mycket värdefullt av personalen. Personalen känner sig tryggare och bättre informerade. Alla tar.
Vad är ett varumärke? Mer än bara en logotype!
Välkomna till Kommunikationsplanerin g Linköping 7/12.
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet Besöks- och leveransadress: Fiskartorpsvägen 15A, Stockholm Telefon växel: E-post:
| Föredragsnamn, Föredragshållare, ååmmdd Snart dags för Saco Studentmässa 21 november 9-16 på Malmömässan i Hyllie.
Värdegrund, Vision och Verklighet.
Välkommen!!. Dagens Program Välkomnande Funktionärshäftet Fika Allmän info Avslutande.
Uppdraget Myrorna ska genom återanvändning och arbetsträning aktivt verka för ett mer medmänskligt och hållbart samhälle och generera ett stabilt överskott.
Strategi ATT HJÄLPA GER GLÄDJE Finlands Röda Kors strategi för åren 2015–2017 ATT HJÄLPA GER GLÄDJE.
KAMPANJEN MOT RASISM Veckan mot rasism Attitydtalko.
Resultat: Vi ser en ökning av antalet tillfällen av utevistelse och promenader. Antalet boende som får erbjudande om utevistelse har ökat, under den tredje.
ATT HJÄLPA GER GLÄDJE 2015, 1 Röda Korsets principer 50 år Rödakors- och rödahalvmånerörelsens principers historia.
Rekrytering av sjuksköterskor Nuläge Nuläget – rekryteringsbehov sjukskötersketjänster Totalt rekryteringsbehov: Cirka 50 tjänster (varav.
Järntorgsmottagningen. En öppenvårdsmottagning för män och kvinnor över 20 år boende i Göteborg med kranskommuner, som söker hjälp för sitt.
Labmedicin Skåne i Ystad
Sina rötter! Att lära känna Sl ä ktforskarna i Norrk ö ping
Resultat Införandet av rapporter uppskattas och ses som mycket värdefullt av personalen. Personalen känner sig tryggare och bättre informerade. Alla tar.
Suonenjokiveckan Måndag: Fotboll. Tisdag: Dans, Grillning, Onsdag i Saarijärvi: Stenåldersbyn, Runebergs museum. Torsdag i Varkaus: Svenska skolan, Museet.
Attraktiv Hemtjänst Ökat inflytande och självbestämmande för brukarna
Införa välfärdsteknologi Åsa Ericson. 2 HÅLLBAR STAD – ÖPPEN FÖR VÄRLDEN Kunskapen om och användandet av tjänster via teknik som kan bidra till ökad trygghet,
Vi på Vernum Maskin Önskar alla våra kunder en riktigt trevlig sommar & semester.
Infoga eget foto Infoga ett foto som täcker sidytan och placera det längst bak. Ta sedan bort exempelfotot! (markera och klicka “delete”) Välkommen till.
Socialt blandat boende
Sveriges Second Hand Profil 2012 Av Erikshjälpen Second Hand Butiker instiftat pris. Priset delas ut årligen och tilldelas en person som genom sitt engagemang.
Brukarundersökning våren 2014 OSS Kortidsverksamheterna Boendena Daglig verksamhet.
Schema för Villan i Vivalla Verksamheten måndagen den 15 augusti.
VÄLKOMMEN till Röda Korsets Högskola och sjuksköterskeprogrammet 180 hp.
Rioträffen Sandhamnsgatan 4 September 2017
PROVA PÅ FRIIDROTT MUNKTELLARENAN
För mer information samt priser:
Jul i Sinnet-insamlingen 2017
Min Vecka 44 En vecka i Taizé.
Samla pant gör skillnad.. Både för Miljö och lagkassa!
Samla pant gör skillnad.. Både för Miljö och lagkassa!
2010 Månadskalender Du kan skriva ut den här mallen och använda den som en väggkalender eller kopiera sidan för en viss månad och lägga till den i din.
Hela världen i ett bibliotek på Odengatan
Det här händer under vecka 10 Bra datum att ha koll på:
Mer äventyr med Testtorps scoutkår!
Vi hojar tillsammans! 28 april – 28 augusti 2012
Om du vill ändra kalenderns utseende kan du använda en ny designmall.
KIOSKANSVAR 2018 MÅNDAG FREDAG TISDAG LÖRDAG ONSDAG SÖNDAG TORSDAG
Vill du engagera dig som frivillig på någon av mötesplatserna i
Presentationens avskrift:

RÖDA KORSET I BERGA VÄLKOMMEN TILL VÅR MÖTESPLATS OCH SECONDHANDBUTIK I BERGA CENTRUM! Foto: I: GällstedtMEDARBETARNA PÅ RÖDA KORSET I BERGA

VILKA ÄR VI I BERGA? Foto: C-G BomanMEDARBETARNA PÅ RÖDA KORSET I BERGA Vi är ett 35-tal medarbetare som arbetar i olika grad och på olika tider. Under våra öppettider tar vi tacksamt emot gåvor Vi ökar värdet på din gåva. Vår Second hand ger hopp och räddar liv – i Linköping, Sverige och i världen.

VÅRA VÄRDERINGAR? MEDARBETARNA PÅ RÖDA KORSET I BERGA VI ARBETAR I ENLIGHET MED RÖDA KORSETS GRUNDPRINCIPER GRUNDPRINCIPERNA: Humanitet Opartiskhet Neutralitet Självständighet Frivillighet Enhet Universalitet

VAD GÖR VI I BERGA? Foto: C-G Boman VÅRA MÅL: - Vi ÄR EN ÖPPEN OCH AKTIV MÖTESPLATS OCH BÄST FÖR GIVARE OCH KUNDER - VÅRA KUNDER/BESÖKARE TRIVS MED OSS -VI ÄR EN AKTIV AKTÖR I INTEGRATIONSFRÅGOR INOM STADSDELEN - VI SKA HA KUL PÅ JOBBET GENOM BRA FÖRSÄLJNING SKAPAR VI MEDEL FÖR ATT KUNNA BIDRA TILL ÖKAD SOCIAL NYTTA

SECOND HANDFÖRSÄLJNING – VÅRT BIDRAG TILL EN BÄTTRE MILJÖ! Foto: I Gällstedt FÖRSÄLJNING TOTALT plagg prylar allehanda slag böcker - därutöver mindre möbler, textiler, leksaker mm Ett stort TACK våra givare. Vi har ökat värdet på din gåva! Ett stort TACK våra kunder. Fynd för dig. Vinst för många!

HAR VI LYCKATS MED LÄXHJÄLP/TRÄNA SVENSKA? Ledigt under skollov: sommar/jul/påskhelg VÅRT BIDRAG TILL SOCIAL NYTTA I LINKÖPINGS KOMMUN

Foto: I GällstedtMEDARBETARNA PÅ RÖDA KORSET I BERGA Våra öppettider: Second hand butik: måndag-torsdag fredag 10-16, vissa lördagar Läxhjälp/Träna svenska: måndag 15-18, onsdag 15-18, torsdag Tel: e-post: RÖDA KORSET GÖR SKILLNAD I BERGA Varmt välkomna!