Www.sfdf.se Viktigaste mötet är landsdelskonferenserna –efter seriernas slut för att fånga upp aktuella frågor Årsmötet i början på februari –för att bl.a.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Traditioner styr yrkesval Arbetsmarknaden är fortfarande uppdelad när det gäller vad kvinnor och män har för yrke och sysselsättning. Av dem som arbetar.
Advertisements

Heart to Change – att leda förändringsarbete
Här kommer några bilder från platsen där mysteriet hände en gång…
Det problemorienterade föräldrasamtalet Hur reagerar du själv när du ska få veta något jobbigt?  Ni kan till exempel föreställa.
Vår fråga ute på stan var: ”Tre av dessa fyra situationer bryter mot
Gymnasiearbete Grans naturbruksgymnasium
FTFs motionsskola.
Etik i vård och omsorg SOMS1201.
En Modern Saga Grodkonungen.
E-legitimationsdagen Avtalsfrågor inom infrastrukturen för Svensk e-legitimation Erik Sandström T:   M:  E:
Nivåanpassad träning För att inkludera alla
Aktiva möten, metoder för lärande seminarier och konferenser
Domarassistenten.com - en introduktion för domare
PRIVATJURIDIK Brott och straff (kap 16).
FMN, MAJ BRA ATT VETA OM Budgivning vid försäljning av fastigheter, tomträtter och bostadsrätter som förmedlas av fastighetsmäklare Vid köp av fastighet,
Vår förening - Så kan du vara med och påverka!
Planering.
ECM Svensk ståndpunkt 1.Inkluderande förhållningssätt Kravbilden funktionellt uppbyggd. 2.CMW-Certified Maintenance Workshop bör synkroniseras med införandet.
Analys av regeringens promemoria Införande av en rehabiliteringskedja
PRIVATJURIDIK Brottmål (kap 17).
MIIS 2003 – User Identity Lifecycle Management
Grupparbete B/W Lindy 1. Uppföljning ur ett bedömningsperspektiv För få dansare i grenarna är en nackdel för domarna som får för få bedömingar och för.
Finansförbundets motionsskola.
Lyckad träning Hur?.
10 b Motion 2 – Samgående med Svenska båtunionen (SBU) Beslöts att bifalla motionen med följande tillägg: Styrelsen ges i uppdrag att bilda en arbetsgrupp.
Kultur och volymstudie En studien och analys av platsen och dess förhållanden till den omgivande bebyggelsen har genomförts. Analysen har även satts i.
Sveriges 4H – lära genom att göra. Sveriges 4H Internationell organisation: 80 länder 100 år gammal organisation medlemmar i Sverige bred verksamhet.
0 EU / Norden och arbetslöshetsförsäkringen – generella utgångspunkter EU:s regelverk och nationella regelverk är inte fullt ut anpassade till hur rörligheten.
Nuvarande samverkan mellan Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen
Barns delaktighet _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Rollfördelning i funktionärsbåset Vem gör vad i Danicahallen.
Framtidens löner. Vi bygger framtidens löner Vi vill: Ständigt förbättra lönevillkoren på vår arbetsplats Vi som medlemmar bestämmer hur Ta chansen att.
Årsmöte Ska ta ställning till styrelsens verksamhetsberättelse och bokslut samt avgöra ansvarsfrågan Diskutera klubbens framtid Ta ställning till förslag.
Patientlagen Källa: Sveriges kommuner och landsting.
Cactus User Group Cactus User Group 2004 Välkomna! Stefan Franzén.
Patientjournal Bestämmelser om journalföring finns i patientjournallagen (1985:562) och Socialstyrelsens föreskrifter och allmänna råd (SOSFS 1993:20)
Provtagningens betydelse! 20 § Provtagning av avfallet ska ske enligt en provtagningsplan som ska utarbetas i enlighet med SS-EN 14899:2005 (NFS 2010:4)
Uppföljningsbesök Uppföljningsbesöken Besöken har givit Delegationen för IT i skolan värdefull information om hur satsningen genomförs.
Välkommen till STs Villkorsavtalsutbildning
Google SketchUp Del 1.
INTRODUKTION TILL PROGRAMMERING
Riksförbundet Enskilda Vägar
Svenska Missionskyrkans barn- och ungdomsorganisation SMU:s bekännelse är: Jesus Kristus är Herre SMU har nationell- och regionala organisationer för.
Tabellrelationer Innan ni får göra lite övningar tänkte jag att jag skulle gå igenom lite om tabellrelationer.
Ledarmöte Innehållsförteckning 1.Övergripande – Vår policy i stort 2.Att vara ledare inom SGoIF 3.Barnfotboll, upp till 12 år 4.Ungdomsfotboll,
För att inkludera alla Ljusdal IF
LEDARTRÄFF Torsdag den 13 mars Nolltolerans Införs i Uppland 1 april 2008.
BILD 1 1. Frågeställningar - underlag för diskussion med offentliga myndigheter Hur ser arbetskraftsförsörjningen ut i er kommun under de närmaste 20 åren?
Vattenförvaltning och vattenrådens roll
Effektiva möten Börja mötet med att klargöra mål. Vad ska ha hänt när mötet är slut för att det ska vara värt tiden? Fånga ”guldkorn” som hänt sedan vi.
Om HSA och HSA-ansvarigs roll
1 Valutskott. 2 Syfte Syftet med utbildningen är att få lokala valutskott som arbetar året runt på ett sätt som leder mot Visions mål. Mål Efter utbildningen.
Personalkostnad Bygger på
Tillhandahåller utföraren arbetskläder och/eller skyddskläder till personalen? Ja 95 Nej 4.
Föräldramöte KHC U15 team 02 Inför säsongen 2016/2017 Agenda Lagledning. Säsongsplanering. Huvudtränaren om säsong/träningar/utbildning. Våra regler för.
Påverka i förbundet Motionsskola. Så här kan du påverka Motionen ska innehålla konkreta förslag till förändring Alla medlemmar i förbundet har rätt.
Föräldramöte Ytterby IS F Välkomna till Ytterby IS Ytterby IS bildades den 1947 och är Kungälvs största fotbollsförening, med verksamhet.
9 Kommuner Strömstad, Tanum, Sotenäs, Lysekil, Munkedal, Uddevalla, Orust, Tjörn, Stenungsund Bildat 1917.
Flyktingsamordning Örebro län Hur började det? Vid nationella samverkanskonferenser med TiB rapporterade Länsstyrelsen i Malmö i början av.
Kick Off ungdomsserierna Barn- och ungdomsfotboll samlas under ett tak Kompisligan blir det nya namnet på barn- och ungdomsfotbollsmatcher i Sverige,
Föräldramöte Agenda Avsluta 2013 Målsättning Adolfsbergs IK Målsättning/Vision AIK P05 Organisation (detta skall vara klart idag!) Säsongen.
Domarpolicy Ungdomsserierna VIBF påminner som alltid om att det viktigaste är att ha roligt. Detta gäller såväl spelare, ledare som domare. VIBF påminner.
Policy Vad förväntas av spelare, ledare och föräldrar i Uppsala HK.
Barns Röst. För och med: Barn med NPF år och yrkesverksamma inom BUP & Hab Mål: Ökad delaktighet i den egna vården Av: Riksförbundet Attention i.
VIK P03:1 Regler på träning & match
Information om kundtrohetsrabatt
LSA-uppdrag Gunilla Stridh Ekman apotekare & teamledare.
Matchfunktionärs utbildning
Christer Olsson Ordförande Timrå IBC
Presentationens avskrift:

Viktigaste mötet är landsdelskonferenserna –efter seriernas slut för att fånga upp aktuella frågor Årsmötet i början på februari –för att bl.a. behandla de frågor som konferenserna tagit upp Besök i domarklubbarna Förbundsstyrelsen - domarklubbarna

Uppgift är att se till så att det är domarklubbar och/eller domarförbund som utför arbetet lokalt för domarna och i samarbete med distriktsförbund Att dessa arbetar på samma villkor i Sverige när det gäller bl.a. ersättningar, arbetsmiljö mm Gemensamma ersättningsavtalet för distriktsserier följs från år 2000 Stötta FDK/FDF om detta inte följs och andra problem uppstår Ungdomsserierna förhandlas dock lokalt Förbundsstyrelsen – domarklubbarna forts.

Har ett nära samarbete med SvFF-DK –Möte med SvFF-DK –Distriktsbesök –Central Domarkonferens Avtalsförhandlingar –Distriktsserier –Förbundsserier –Domardräkt Vi är en intresseorganisation i Svensk fotboll vilket innebär att vi inte kan ställa krav på platser i kommittéer eller liknande men genom ett bra samarbetsklimat med dem så får vi ändå gehör för våra synpunkter Vi utför ett arbete åt dem och skall ha skälig ersättning för detta antingen det är för en match eller annat. Förbundsstyrelsen - SvFF