Måltidens estetiska gestaltning SINNEN MINNEN.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
ALINQ.
Advertisements

Leg sjukgymnast, medicine doktor
Vem i kommunen har de haft kontakt med? På vilket sätt?
Forskningsprogram inom miljöanpassad Produktframtagning En satsning på mindre företag med tillverkning och/eller utveckling i Sverige Finansierat av Mistra.
Konjunkturen i Stockholm 2011 kv 4 Stockholmsregionen Stockholms län Stockholms stad Gävleborgs län Södermanlands län Uppsala län Västmanlands län Örebro.
Att bygga förnyelse – Hur byggbranschen förnyas!
Folkhälsoenkät Barn och Unga i Skåne och Helsingborg 2012
Seminarium 26 november 2013 Maria Khorsand, vd SP Sveriges Tekniska Forskningsinsitut och ordförande i rådet.
Surrogatmödraskap ur barnets perspektiv
VIRGINSKA SKOLAN.
Stambyte & våtrumsrenovering med Luftad konstruktion
Konjunkturen i Stockholm 2011 kv 2 Stockholmsregionen Stockholms län Stockholms stad Gävleborgs län Södermanlands län Uppsala län Västmanlands län Örebro.
Aurorum Business Incubator AB En del i innovationssystemet för Kunskapsintensivt företagande i Norrbotten Jan Wicén.
Curt Nicolin Gymnasiet
Parförhållande eller What’s in it for me?
Måltiden som helhet Rummet (ljus, ljud, rekvisita, färg, form)
VÄLKOMNA TILL 744:AN & ELEVBOENDET PÅ FÄLLEN.
Entreprenörskap + Yrkesutbildning = Framgångsrik kombination
Hälsopedagogik. Betrakta hälsa ur ett ekologiskt och globalt perspektiv Kursmål 1.
Förebyggande åtgärder undernäring
Lärandet i Nacka – mot nya höjder!. (Nya) Visioner och mål…… Vision - öppenhet o mångfald Värdering - människor kan o vill Världens bästa skola – för.
Naturens Bästa - svensk ekoturism när den är som bäst Text: Per Jiborn Svenska Ekoturismföreningen Bild: Staffan Widstrand.
Procentbegreppet Vad är procent? Centikuber.
Jag ska åka till Göteborg i två dagar, den 9/6 - 10/6.
Vårt mål Skapa bra matvanor genom god mat
Folkhälsoteamet norra Örebro län, Barns och ungdomars livsvillkor och levnadsvanor 20 Äldres hälsa Jämlik hälsa – social hållbarhet Metod -
Från frukost till kvällsmål.
Hur vill du att vi arbetar med dessa uppgifter?
Erbjudande - Examensarbete Högskolan i Skövde 2013.
Mat Hur och vad ska vi äta?.
Medvetande - Yttervärld. Är världen så som den ser ut?
Välkommen till Kristianstad © Kristianstads kommun, Svelo.
NÄSTA UPPGIFT I JAG-TEMAT!! “ Din favoritmijö”. GESTALTA  Det luktar bensin. Solen skiner från en klarblå himmel och maskrosorna vid vägkanten är utslagna…
SCAs Uppförandekod Dokumentansvarig Lena Pettersson1 Omfattar:  Alla SCA- medarbetare över hela världen.  Samtliga personer som agerar å företagets.
Vision Vi skall vara ledande i lärande och utveckling av industriella tekniska utbildningar på gymnasial och eftergymnasial nivå i Sverige.
Lär av andra, gör det till ditt eget Må ditt liv kantas av förändringar !
Teknikmä k lare DTM Diplomerade Teknikmäklare Teknikmäkling Teknikmäklare Målgrupper Nätverket Bakgrund Nuläge Vision.
Folkhälsoteamet, norra Örebro län Barns och ung- domars livs- villkor och levnadsvanor 20 Äldres hälsa Samverkan/dialog Bokslut Samhällsplanering.
Emma Nehrenheim Mälardalens Högskola CLEAN.
Huvudämnesstudier KME
Rörelse i röd zon, rörelse i grön zon
Anders Gezelius Projektledare.
FRISKOLOR..??. Karl-Filip MOT FRISKOLOR???? STORDRIFT 4/420.
Mannen och kvinnan i reklamen
Swedish Welcome Christian Åberg Umeå
Örebroregionen - Indiens brofäste till Skandinavien Tisdag
U t v e c k l i n g s c e n t r u m
Solveig Johansson
Generationsdubbel Inomhus januari 2010 Grupp A X X X 1 32 Jungqvist/Mannerfelt Westerberg Fabricius Jungqvist/Mannerfelt Westerberg Fabricius.
MATMAT01b1 ATT KUNNA TILL PROV 1.
Resultat och erfarenheter från RTP Karin Sundin, Länsstyrelsen i Örebro län Fredrik Eliasson, Regionförbundet Örebro.
Företagarpanelen – Q JUNI 2011 Kronobergs län.
BREDDAD REKRYTERING NYBÖRJARE VID GÖTEBORGS UNIVERSITET 2014 TILLÄGG: GEOGRAFI FORSKNINGS- OCH INNOVATIONSKONTORET – ANALYS OCH UTVÄRDERING.
Bra mat för unga idrottare Erik Hellmén Ansvarig Nutrition/ANDT Folkhälsoenheten, Örebro läns Idrottsförbund Örebro Universitet & Restaurang Högskolan.
Restaurangkultur: FAMM – de fem aspekterna av måltiden FAAM – eller Five Aspects of Meal Model är en modell som är framtagen av restauranghögskolan Grythyttan.
Ola Henricsson Muntligt berättande i undervisningen.
Barns rätt till delaktighet FNs barnkonvention: varje barn har rätt att uttrycka sin mening och höras i alla frågor som rör barnet. Plan- och bygglagen:
Materialet är framtaget av Arbets- och miljömedicin i Region Örebro län. Kemikalier i barns miljö – råd för en bättre vardag.
Lundens måltidsprojekt
Christina Nygren-Landgärds
Att kombinera Vin och Mat © Munskänkarna
Hem- och konsumentkunskap
Föräldraenkäten 2015 Förskola Birkebo
APL/praktik Riksgymnasiet Tullängsgymnasiet
Välkommen på studentkväll hos Triona i Stockholm!
Företagarpanelen – Q JUNI 2011 Kalmar län.
Migration och psykisk hälsa
Vi har fått mycket pengar från stadens kulturfestival för barn och unga KUL1415 och det skall vi använda på kultur .
Bilder till Stockholms universitet - Humanistiska fakulteten - Ryska, oktober 2015
Presentationens avskrift:

Måltidens estetiska gestaltning

SINNEN MINNEN

UTVÄRDERING MÅLTIDS- UPPLEVELSER

1.Rummet 2.Mötet 3.Produkten 4.Stämningen 5.Styrsystemet

KOMMERSIELL MÅLTID ICKE KOMMERSIELL MÅLTID KOMMERSIELL MÅLTID ICKE KOMMERSIELL MÅLTID KOMMERSIELL MÅLTID ICKE KOMMERSIELL MÅLTID MÅLTIDENS SEX ARKETYPER

Nya företag under 20 år Loka Brunns bordsvatten Bredsjö fårost Grythyttans vin Delmat – pizza/piroger Saxhyttegubbens 100% blåbär Turistanläggningar

Restauranghögskolan Grythyttan Örebro Universitet