Kartläggning av IR inom den offentliga sektorn. Den statliga samordningsgruppen har gjort en kartläggning av var i landet medlemmarna som arbetar i offentlig.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
1 Handelshögskolan i Stockholm 2 Lunds universitet
Advertisements

Synagogor i Sverige I Sverige finns det fem stora synagogor. En i Göteborg, en i Malmö, en i Norrköping och två i Stockholm.
Varför fokus på nyanlända just nu
ITHU och arbetsgrupp Studentportalsnätverket
Årsredovisning avseende benign hysterektomi 2010 Återrapport från Gynop-registret Sammanställning av nationella data inrapporterade till Gynop-registret.
Svensk Förening för Radioekologi 10 år,
Att bygga nätverk genom sociala medier
Stödpaket och sponsring IK Bolton handbollsklubben med glädje och utveckling  IK Bolton är Stockholms största handbollsklubb och vi har.
Studentbostadssituationen – avrapportering till Forum för internationalisering Sveriges universitets- och högskoleförbund.
SAMARBETE MED BRASILIEN Vetenskap utan gränser Josefin Peterson.
Håkan Carlsson Göteborgs universitetsbibliotek Redovisning från de bibliometriska arbetsgrupperna.
PX-Web användarmöte 25 oktober Program PX-Webdagen 25 oktober 10:00 – 10:10Inledning 10:15 – 11:00Presentation av PX-Web användare samt utväxling.
Roger Rosbeck, S:t Örjans skolor, Stockholm –
Figur 3 Figur 3 Antal hushåll med ekonomiskt bistånd
Valutskott.
Matematiklyftet - didaktisk fortbildning för alla matematiklärare - Anders Palm Projektledare Tel: 08 – E-post:
Arbete med unga som varken arbetar eller studerar Studie av arbetet med unga mellan 16 och 25 år som varken arbetar eller studerar 21 kommuner och 38.
Om persontrafik på järnväg inte fanns…..
Attitydundersökning – Myrorna 2010
Björn Hasselgren, PhD Remissammanställning Bokriskommittén.
Lars Palm Lantmäteriet Gävle.
Utställare som är där för dig. –Universitet/högskolor –Yrkeshögskolor –Folkhögskolor –Företag Rekrytering på kort sikt Rekrytering på lång sikt –Organisationer.
Utställare som är där för dig. –Universitet/högskolor –Yrkeshögskolor –Folkhögskolor –Företag Rekrytering på kort sikt Rekrytering på lång sikt –Organisationer.
Utställare som är där för dig. –Universitet/högskolor –Yrkeshögskolor –Folkhögskolor –Företag Rekrytering på kort sikt Rekrytering på lång sikt –Organisationer.
Sammanfattning av examensarbete, Läckfrekvenser PE-ledningar.
Vad är Klimatkommunerna? - ett nätverk för lokalt klimatarbete!
Minor Field Studies - MFS Ett SIDA- finansierat stipendieprogram Ett SIDA – finansierat resestipendium för studerande på C-D nivå för att : Samla material.
Barnmisshandel. I samhället I sjukvården Barnmisshandel i samhället Allmänhet Socialtjänst Polis Åklagare Domstolar Sjukvård.
Anders Gezelius Projektledare.
Ett svenskt nätverk för arbete med
Nationell organisation för expertstöd SSM:s beredskapslaboratorier Simon Karlsson Enheten för beredskap.
OM NYA TRIA.
KLM - Föreningen KLM-kommunerna i samverkan
VÄLKOMNA!. Presentation Porträttet Film ”Om engagerad 2.0” Vilka förväntningar har du på denna utbildning?
SWAMID SWAMID och SUNET – organisation SUNET är systemägare för SWAMID, som tillsätter SWAMIDs styrgrupp (SWAMID Board of Trustees) Den dagliga driften.
Lycka till! Skrålla ner för att komma till nästa bild, Hej!
Novus Stockholmare om frivilligt arbete November 2010 Stockholm Arne Modig 2046.
Länsstyrelsernas uppdrag
Försäkringsinformation 1
CodeX SUNET TREFPunkt Leif Johansson Stockholms universitet.
Primärvårdsforum Antibiotika Peter Iveroth.
Novus Opinion för Röda Korset Inställning till frivilligt arbete Uppsala, Örebro, Västmanland, Södermanland, Östergötland 27 november 2009 David Ahlin.
Medlems- utbildning.
Tillgänglighet ___________ ___________ ___________ ___________ ___________ ___________.
Projekt LÄRMODELLER II vt ht 2016
Bygglärarkonferens Norrköping
1 Valutskott. 2 Syfte Syftet med utbildningen är att få lokala valutskott som arbetar året runt på ett sätt som leder mot Visions mål. Mål Efter utbildningen.
För att uppdatera sidfotstexten, gå till menyfliken: Infoga | Sidhuvud och sidfot. Pressträff orange kuvert 2016.
SUHF:s expertgrupp för studieadministrativa frågor Cilla Häggkvist Biträdande chef för studentavdelningen vid Uppsala universitet Verkställande ledamot.
En arbetsmodell som syftar till att förbättra skolresultat för barn i familjehem Rikard Tordön, doktorand Linköpings Universitet nationell samordnare Skolfam.
Nolia Karriär Luleå 16 februari kl Luleå Energi Arena.
Modulerna är tillgängliga för utställarna från måndag 29 februari kl Nolia Karriär Umeå 18 feb kl Noliahallen.
ForskarFredag Vetenskapsrådet 18 april 2007 Cissi Askwall och Anders Sahlman.
Trafikverket startar den 1 april Varför bildas Trafikverket? Ett trafikslagsövergripande synsätt Ett tydligare kundperspektiv Stärkt regional förankring.
Nolia Karriär Sundsvall 1 mars kl Södra Berget.
SND-samarbetet - ett nationellt samverkansprojekt för lagring och tillgängliggörande av forskningsdata Biblioteksrådet Lisa Petersen.
Öppen frågestund Den 1 februari 2017.
Presentera mig själv.
Sharing Research Data – how to stay competitive
Lyssna på Linda Pira, en politisk rappare som
Den tidigare speciallärarutbildningen
Digitala Vetenskapliga Arkivet
Tillväxtpolitiska utmaningar på längre sikt:
Den Nationella organisationen för expertstöd SSM:s Beredskapslaboratorier Simon Karlsson Enheten för beredskap.
Årlig revision av universitet och högskolor 2011/2012
Projekt Bättre hälsa II
SUNET – Nätbaserade möten
Presentationens avskrift:

Kartläggning av IR inom den offentliga sektorn

Den statliga samordningsgruppen har gjort en kartläggning av var i landet medlemmarna som arbetar i offentlig verksamhet finns och vilka nätverk de är engagerade i. På kartan kan du se var i Sverige de olika nätverken finns. Vi har också gjort en sammanställning som visar på vilka orter alla medlemmar i den offentliga sektorn finns. För dig som inte ingår i något nätverk, men skulle vilja det, hoppas vi att detta material kan vara en hjälp till att hitta någon att utbyta erfarenheter med. Lycka till!

Sundsvall : Statliga IR i Sundsvall – CSN, SPV och ”gamla” RFV-data Stockholm: Rättsväsendet – Rikspolisstyrelsen, Domstolsverket och KVS Försvaret – Försvarets Materielverk, Försvarsmakten Högkvarteret och Totalförsvarets forskningsinstitut Norrköping: Statliga IR i Norrköping – Migrationsverket, Luftfartsverket och KVS Uppsala: Universiteten i Uppsala – Uppsala universitet och SLU Hela Sverige: Länsstyrelsenätverket – Gävle, Göteborg, Luleå, Malmö och Stockholm EG:s strukturfonder - Länsstyrelsen i Gävle, Fiskeriverket, Jordbruksverket och AMS Universiteten i Norden: Varav i Sverige - Göteborgs universitet, KI, KTH, Linköpings universitet, Lunds universitet, Luleå tekniska universitet, SLU, Stockholms universitet, Umeå universitet, Uppsala universitet Nätverk bland medlemmar i IRF inom den offentliga sektorn