Vi i NRK behöver företag med långsiktiga ambitioner för att vi tillsammans kan utveckla framtidens ledare.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Motorstadion i Lidköping en idrottsplattform som specialanpassats för personer med funktionsnedsättning. Vi vill erbjuda funktionshindrade en fin upplevelse.
Advertisements

Svenska Ridsportförbundet
Sponsoravtal Platina, Guld, Silver & Brons, DU VÄLJER ?
Vem i kommunen har de haft kontakt med? På vilket sätt?
Svensk idrotts egna verksamhetssystem
Årsmöte 2009 Vart är vi på väg?. Årsmöte 2009 Vart är vi på väg? Medlemsdiskussion.
Föräldramöte F-05.
Åsebo RS Verksamhetsfilosofi och målsättning Kvalité
Samarbetspartners och Medlemssponsring Österlens GK 2012.
IKHP-friidrott Träningsläger 2010.
Hammarö GK 2012.
Stödpaket och sponsring IK Bolton handbollsklubben med glädje och utveckling  IK Bolton är Stockholms största handbollsklubb och vi har.
Näsets SK Näsets SK´s sponsring Näsets SK •Det fortsätter att ske mycket ute på Åkeredsvallen. Senaste tillskottet är vår fantastiska 5- och 3-mannaplan(Ehrenborg).
SPORT SPORTEN FYLLER STORA ARENOR Göteborg Horse Show – åskådare Falsterbo Horse Show åskådare Stockholm International Horse Show.
Örebrocyklisterna i framtiden Nuläge Ungdom Tävling & Tävlings- arrangemang Motion Gemensamt Ungdom Tävling & Tävlings-
Fellingsbro AIK Tillsammans för framtiden!. I samarbete med Fellingsbro AIK Vi erbjuder er möjligheten… … att öka sammanhållningen … att förbättra hälsan.
 Tullinge SK Verksamhetsidé Värdegrund Vision. Tullinge SK, Verksamhetsidé Tullinge SK erbjuder aktiviteter inom orientering, mountainbike och längdskidåkning.
Näsets SK´s Partnerpaket 2012.
Spelarutvecklingsplan för Vimmerby Tennisklubb Mars 2011.
Ungdomssatsning Syfte Behålla ungdomar 15+ Få dem att känna sig välkomna på tävlingar Skapa en grupp för ledar-rekrytering i klubbarna och distrikt.
Att rekrytera ledare - hur gör man egentligen. …om ledarrekrytering Fundera över vilka ni vill ha som ledare. Om ni inte vet vilka ledare ni vill ha,
Mer flygsport till fler! Riksidrottsförbundet har av regeringen fått 500 miljoner kronor för satsningar på idrottens barn- och ungdomsverksamhet i det.
Svenska Brukshundklubben Stockholmsdistrikt Välkomna ! © CGH
Coaching.
VISION 2008/ 2009 Alpina sektionen Alpin skidåkning för gemensam utveckling och framgång, med bredd och elit i symbios. 1.
Välkommen till årsmöte 2013 Svensk Tennis Väst. Dagordning Genomförande av årsmöte Gratifikationer Tack till förutvarande i styrelsen Avslutning av årsmötet.
Föräldramöte 19/10 P05.
Så hänger det ihop VISION VÄRDERINGAR MÅLBILDER
2 föreningar en anläggning. Tibro Hästsportklubb Bildades 2010 Antal medlemmar 2011, 50 st. Antal lic.ryttare 2011, 29 st. Har i dag ingen anläggning.
Så hänger det ihop VISION VÄRDERINGAR MÅLBILDER
Leksands Ridklubb 2.0.
Hej alla glada elever och föräldrar i Östadkulle Ridklubb! Vi har nu uppdaterat medlemsregistret och fått tillgång till allas mailadresser. Syftet med.
Sponsorpaket Range Reklamskylt med avståndsmarkering vid 50, 75, 100, 125, 150 eller 175 meter Pris: kr / år Mindre reklamskylt vid respektive utslagsramp.
Rotarys Golfdag 4 juni Syfte Skapa en årlig aktivitet för insamling till Rotary Foundation eller annat väldefinierat ändamål Inte konkurrerar med.
Föräldramöte 3/9. Föreningen Vi har 8 olika grupper: Div 1, 2, 3, Volley2000 (3 grupper), Kidsvolley och drop in. Killar? 120 medlemmar 12 ledare Styrelsen.
Skellefteå AIK Bordtennis Verksamhetsplan 2012/ Skellefteå AIK Bordtennis.
Upptaktsträff Inför sommaren Agenda Inledning Presentation av styrelse, tränare, kansli, föräldragrupp och ungdomsgrupp Hemsidan Träning/Tävlingar.
Välkomna till Gripens RF Tävlingsmöte ALLSVENSKAN 2015 Division på våren Division på hösten Intresseanmälan Ex. antal för att anmäla.
Vad är orientering? Orientering är självvald väg i okänd mark, tankens skärpa vid kroppslig möda, snabba beslut under spännande tävling. Orientering bjuder.
Korpen INNEBANDYCUPEN november 2009 Ring för Info/anmälan Inbjudan till: Årets roligaste Innebandy-Cup Komplett inbjudan och info på:
Laget med fart, Hoby så klart Ur föreningens stadgar; Föreningen skall bedriva idrotten Bordtennis. Föreningen.
 Sedan 1956  200 st aktiva spelare i 14 lag  en förening för både pojkar och flickor Ludvika Handbollsförening.
Qviding ungdom 2009 Ungdomsutskottet. Vi skall bli bäst i Sverige på att utveckla & utbilda våra ledare, tränare och spelare. Vision Qvidings ungdomsutskott.
V RETAGYMNASIETS H ÄSTFÖRENING Ungdomssektionen. V AD Ungdomssektionen är där vi ungdomar kan vara med och bestämma. Där kan vi vara med och påverka resten.
I ponnycupen åker en ridskolas elever till en annan ridskola för att tävla på deras ponnyer. Det är samma ponnyer som går för båda lagen. Antalet matcher.
Dagens program Presentation av gamla och nya deltagare Utdelning av böcker. Redovisning av tävlingsbesöken Fortsatt arbete med hopptävlingar genomgångar.
Hjälp oss utveckla Kärra KIF genom att sponsra med något av följande paket.
Mer information hittar du på Gruppindelningar i ridskolan: Lektionstider på ridskolan alla vardagar: Grupp 1Kl – Grupp.
17-20 februari 2011 Uppdaterad Uttagningsregler I årets Kalle Anka-final får vi anmäla så många åkare som vi önskar. Vi kommer ändå att behöva.
Välkomna till Tullus SG Skidskytteträningar säsongen 15/16.
Priser: 150 för barn som inte tar kortet, 400 för medlemmar som löser licens för UBRK 2016, gäller även föräldrar till ryttare 500 för medlemmar som.
UPK-systemet Vägen från elev till ridinstruktör. Elev Eleven börjar rida på ridskolan.
Välkommen till Föräldramöte P03 lag 4-6. Spångamodellen Spånga IS Fotboll är en förening vars syfte är att, utifrån Fotbollens spela lek och lär, bedriva.
Välkommen till Körkommitténs konferens november 2008.
LJUSGRÖNA KORTET För dig som vill rida Pay and Jump/Ride på lektionshäst och inte har Grönt Kort.
Välkommen till Grönt kort kurs Hösten 2016 hos UBRK.
Sportkörning-vad är det?
ERBJUDANDE FRÅN HAVERDALS GOLFKLUBB
“Den lilla klubben med den vackraste fotbollen”
Välkomna! Att tävla för Bulycke RF Bohus Cupen och Division I
Årets ”mysigaste” tävling Sista utetävlingen för säsongen
Här kommer vi att titta lite på hur vi vill arrangera JSM i framtiden, då vi har upptäckt att det är väldigt få klubbar som är intresserade av att ta sig.
Sponsorupplägg Härryda Hockey Club
Julens läger och kurser
Verksamhetsplan Vision 2023
Vision Vi ska fortsätta att vara en av de ledande ridskolorna i landet med en verksamhet som riktar sig till alla - från nybörjare till tävlingsryttare.
UTVECKLINGSGRUPP & TÄVLINGSGRUPP
WORKING EQUITATION Torsdag 5 april kl 18.30
Vision Vi ska fortsätta att vara en av de ledande ridskolorna i landet med en verksamhet som riktar sig till alla - från nybörjare till tävlingsryttare.
REGIONALA TRUPPTÄVLINGAR I REGION ÖST.
Presentationens avskrift:

Vi i NRK behöver företag med långsiktiga ambitioner för att vi tillsammans kan utveckla framtidens ledare NRKMarketing2009A 1 Marknadsföring via Sveriges näst största ungdomsidrott och stöd till en attraktive förening med många tjejer

Vi i NRK behöver företag med långsiktiga ambitioner för att vi tillsammans kan utveckla framtidens ledare NRKMarketing2009A 2 NRK fakta och mål(1) Startades 1989 och är ansluten till Ridsportförbundet ~150 medlemmar varav 50% under 20 år. Huvudanläggningen Wallöfs Gård, Björsbyn där de flesta medlemmarna finns, men medlemmar finns även från andra stall i Luleå. Mål 1; Att ordna aktiviteter, träningar och tävlingar där alla är välkomna att delta. Mål 2; Att ge ungdomar och äldre en meningsfull och aktiv fritid som bygger på gemenskap samt att utbilda framtidens ledare Mål 3; Att utbilda ett antal framgångsrika ryttare  1 miljon svenskar kommer på ett eller annat sätt i kontakt med hästar.  Ungefär svenskar rider regelbundet för motion, rekreation och tävling.

Vi i NRK behöver företag med långsiktiga ambitioner för att vi tillsammans kan utveckla framtidens ledare NRKMarketing2009A 3 NRK fakta och mål(2) NRK hyr ridbana och ridhuset av Wallöfs Gård NRK har Sveriges nordligaste Fälttävlans bana NRK äger allt hindermaterial, dressyrmaterial och en 4-hjuling NRK sköter underhållet på eget material, terrängbana och ridbana Vi ordnar klubbtävlingar i hoppning (2/år) och dressyr (2/år) lokala tävlingar i hoppning (2/år) och dressyr (2/år) samt Pay& Jump tävlingar (2-4/år) Tävlar individuellt (ponny/häst) och i lag (div. 1 och 2) både i hoppning och dressyr, från Kiruna i norr, till Uleåborg i öster, Arjeplog i väster och Sundsvall i söder. Ridsporten är Sveriges näst största ungdomsidrott, räknat i antal sammankomster

Vi i NRK behöver företag med långsiktiga ambitioner för att vi tillsammans kan utveckla framtidens ledare NRKMarketing2009A 4 Tävlingsresultat 2008 Under året deltog vi i 109 tävlingar och gjorde 278 starter. Resultatet blev 91 prisplaceringar, vilket var bättre än väntat. De mest framskjutande placeringarna var; 2:a i Norrlandsmästerskap 1:a plats i Distriktsmästerskap 2 x 2:a plats i Distriktsmästerskap 2 x 1:a plats i Dressyrchampionat För att ta oss till och från tävlingarna färdades vi km på de Norrländska vägarna. Framgångarna har också medfört att klubben vuxit, både vad gäller antalet medlemmar och tävlande. I dag är NRK en av de mest attraktiva föreningarna i Norrbotten.

Vi i NRK behöver företag med långsiktiga ambitioner för att vi tillsammans kan utveckla framtidens ledare NRKMarketing2009A 5 Målsättning 2009 Medlemmar –160 Tävling individuellt; –Deltagande i distriktsmästerskap i hoppning och dressyr(häst och ponny) –Deltagande i norrlandsmästerskap i både hoppning och dressyr (ponny) –Ha ekipage, både ponny oh häst, som tävlar på lätt A nivå i båda grenarna Tävling lag; –Ponnyhoppning division 1 och 2 –Ponny- & Häst-dressyr division 2 Egna tävlingar –Bli bästa arrangörsförening i Norrbotten 2009 För att åstadkomma detta kommer vi att: Skaffa nytt underlag till ute ridbanan. Kommunalt 50% bidrag har erhållits Förbättra underlag, väggar och belysning i ridhus Träningar; –Med bättre träningar och ledare utveckla våra tävlingsryttare samt att erbjuda alla andra medlemmar bra träningsmöjligheter –Vi har även som målsättning att få ut nya ekipage på tävlingsbanan och kommer därför arrangera gratis träningstävlingar i båda grenarna. Vi har även ansökt om att få stå som arrangör för Leksand Knäcke Cup i år. Även detta för att sporra de yngre ryttarna att delta och prova på tävlingsmomentet under mer lättsamma former.

Vi i NRK behöver företag med långsiktiga ambitioner för att vi tillsammans kan utveckla framtidens ledare NRKMarketing2009A 6 Marknadsföringspaket 1= Huvudsponsor Logga med länk på vår hemsida Annons/logga i varje tävlingsprogram Sponsorupprop vid tävling Skylt utanför och inne i ridhuset Skylt vid sekretariat Hinder med logga/namn Dekal på tävlingsskåpen 2 klasser/tävling döps efter sponsorn Dekal på Tävlingsekipagens transportvagnar Sponsorupprop med ”sponsor budskap” vid varje tävling Alla lokala tävlingar har sponsorns namn Pris; kr/år © Sponsorn står för all marknadsföringsmaterial. Vi står för uppsättning  NRK erbjuder sig, till ett bra pris att arrangera halvdagsarrangemang med hästinslag för ert företag (ex.vis häst vagn/släde med lunch eller middag)

Vi i NRK behöver företag med långsiktiga ambitioner för att vi tillsammans kan utveckla framtidens ledare NRKMarketing2009A 7 Marknadsföringspaket 2 Logga med länk på vår hemsida Annons/logga i varje tävlingsprogram Sponsorupprop vid tävling Skylt utanför och inne i ridhuset Skylt vid sekretariat Hinder med logga/namn Dekal på tävlingsskåpen 1 klass/tävling döps efter sponsorn Dekal på Tävlingsekipagens transportvagnar Sponsorupprop med ”sponsor budskap” vid varje tävling En tävlingar har sponsorns namn Pris; kr/år © Sponsorn står för all marknadsföringsmaterial. Vi står för uppsättning  NRK erbjuder sig, till ett bra pris att arrangera halvdagsarrangemang med hästinslag för ert företag (ex.vis häst vagn/släde med lunch eller middag)

Vi i NRK behöver företag med långsiktiga ambitioner för att vi tillsammans kan utveckla framtidens ledare NRKMarketing2009A 8 Marknadsföringspaket 3 Logga med länk på vår hemsida Annons/logga i varje tävlingsprogram Sponsorupprop vid tävling Skylt utanför och inne i ridhuset Skylt vid sekretariat Hinder med logga/namn Dekal på tävlingsskåpen 1 klass/tävling döps efter sponsorn Pris; 5000 kr/år © Sponsorn står för all marknadsföringsmaterial. Vi står för uppsättning  NRK erbjuder sig, till ett bra pris att arrangera halvdagsarrangemang med hästinslag för ert företag (ex.vis häst vagn/släde med lunch eller middag)

Vi i NRK behöver företag med långsiktiga ambitioner för att vi tillsammans kan utveckla framtidens ledare NRKMarketing2009A 9 Marknadsföringspaket 4 Logga med länk på vår hemsida Annons/logga i varje tävlingsprogram Sponsorupprop vid tävling Skylt utanför och inne i ridhuset Skylt vid sekretariat Pris; 2500 kr/år © Sponsorn står för all marknadsföringsmaterial. Vi står för uppsättning  NRK erbjuder sig, till ett bra pris att arrangera halvdagsarrangemang med hästinslag för ert företag (ex.vis häst vagn/släde med lunch eller middag)

Vi i NRK behöver företag med långsiktiga ambitioner för att vi tillsammans kan utveckla framtidens ledare NRKMarketing2009A 10 Marknadsföringspaket 5 Annons/logga i varje tävlingsprogram Skylt utanför och inne i ridhuset Skylt vid sekretariat © Sponsorn står för all marknadsföringsmaterial. Vi står för uppsättning Pris; 1500 kr/år  NRK erbjuder sig, till ett bra pris att arrangera halvdagsarrangemang med hästinslag för ert företag (ex.vis häst vagn/släde med lunch eller middag)