Lägga in ett PM – så här gör man…

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

Ny version av VFU-portföljen!. Nyheter ● Release den 27/8 ● Studenten lägger själv till sin VFU-kurs ● Möjlighet att ladda upp Mp4 (filma med mobil) ●
Namn på tillfället (kan skrivas på två rader) Namn på den som presenterar Datum för tillfället.
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
Manual för älgdatabasen i
Access med Sebastian och Robert
Manual: Att skapa en ny händelse (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Manual: Att lägga in en nyhet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Skriva e-recept i Melior
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Logga in i Fronter och klicka på:  Rum  Alla rum  Biblioteket  Projektarbetet En plats att börja på Här hittar du massor av råd och tips – följ länkarna!
Manual: Att skapa en ny sida. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Introduktionsutbildning i MOSS-verktyget
2. Utveckla en presentation
Göra en enkel webbsida med word
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Källkritik på Internet - en presentation från Kolla källan
Demo dokument- och ärendehantering Polisförbundet
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare klicka.
Cirkelledarutbildning
Manual: Att skapa ett nytt forum och att kommentera i forumet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Groupwise – skicka mail
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
Informationssökningsprocessen:
För att Nyheter ska visas som egen rubrik skall denna ruta vara ibockad. Markera Nyheter Klicka därefter på ”Ny sida”
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Så här använder du Wordmallar för Göteborgs universitet Tryck på valfri tangent för att fortsätta.
Utbildning Elektroniska blanketter 29-31
Version 1.21 Övningsuppgift Läkare skriver och justerar vårdplan Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.
Version 1.11 Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.2 Övningsuppgift Bifoga fil Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
BVForum Sören Thuresson.
BVForum - en genomgång för revisorer Sören Thuresson.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka.
Region Östergötland Manual För sökning av dokument.
Region Östergötland. 2 Söka styrande dokument Klicka på fliken ” Vårdportal” i den horisontella grå menyn på Lisas startsida.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
R ESULTAT RAPPORTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Starta bildspelet 1. Starta Bildspelet genom att klicka på Ikonen Bildspel i din webbläsare. 2. Klicka sedan, en gång, var som helst i dokumentet.
Ändra sökordsmallen i GynOp
Meddelanden Panel-PC Co-Driver 3.0, version 1.0.
Utbildning SIP i Meddix öppenvård
Om du jobbar i huset (ekero1)
Utbildning Karlstad, SFAI-veckan.
Välkommen till redaktörsutbildning på linkoping.se
WEBBORDERGUIDE.
Manual Styrande dokument.
Lägga in ny medlem Ta bort medlem
Handhavandeguide-Ladok Kursbevis
Nyheter Melior 219 Uppgradering
Rapporter.
för att skapa din kvartershemsida
Göra en enkel webbsida med word
Nyheter & Förbättringar LIS2011
Nyheter & Förbättringar LIS2011
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Rapportera resultat med titel
Presentationens avskrift:

Lägga in ett PM – så här gör man… Klicka på knappen ” PM/Riktlinjer” i den horisontella grå menyn på Lisas startsida.

Klicka på knappen ”PM/Riktlinjer”

Leta reda på den enhet i den alfabetiska listan där du vill lägga in ett nytt PM.

Högerklicka på sidan och gå till redigeraläget.

Högerklicka på din enhet i vänsterkolumnen och välj ”Ny sida”

Klicka på ”Skapa” Lio Dokument

Schemaläggning – börja publicera Det datum då dokumentet ska börja visas för de som använder Lisa.

Schemaläggning – sluta publicera Detta fält ska vara tomt. Diariesystemet ska användas för påminnelser om att det är dags att faktagranska innehållet.

Fyll i respektive fält

Namn Diagnos, metod o dyl ska anges som första ordet. Utgå från under vilken bokstav detta PM bör hamna i en lista sorterad i bokstavsordning. Namnet behöver inte vara exakt samma som rubriken överst i textfältet.

Dokumenttyp Valbox, välj det som stämmer bäst överens med dokumentet

Utfärdande PE Valbox, välj namnet på den produktionsenhet/ centrum som utfärdat aktuellt PM.

Utfärdande enhet Namnet på den enhet som har utfärdat PM/Riktlinjen. Bra om det skrivs lika för varje PM från viss enhet.

Målgrupp Här ska det tydligt framgå vilka som berörs av innehållet. Använd helst ordet medarbetare istället för personal. Skriv ut vilken klinik eller enhet och inte enbart ”kliniken”. Ordet remittenter föreslås användas för de som skickar remisser till enheten.

Framtagen av Här ska det tydligt framgå vem eller vilka som har utformat sakinnehållet i aktuellt PM. Helst med titel, namn och enhet.

Godkänd av Här ska det tydligt framgå vem som har godkänt detta PM. Titel, namn och enhet.

Diarienummer Diarieföring innebär att man ger ett dokument ett unikt nummer, så kallat diarienummer, samt förvarar originalet och ev tidigare versioner av dokumentet på ett ordnat sätt. Diarienummer består av tre delar; centrum – årtal –löpnummer. Exempel: BKC- 2010-00045

Giltigt fr o m och t o m Ska vara samma datum som finns angivna i diariesystemet. Datumen ska vara realistiska i förhållande till innehållets art. Nyhet: påminnelse skickas ut till webbskribenten när giltig t o m-datum håller på att gå ut.

Standardsökord för sidan Här anges sökord som ska ge träff på detta PM och som inte ingår i namnet.

PM-texten – primärt innehåll I textfältet kan text, bilder, länkar, tabeller med mera finnas på samma sätt som på andra ”vanliga” webbsidor.

Sidfot - revisionshistorik Om detta är första versionen av detta PM ska sidfoten vara tom. I annat fall ska dokumentets historik framgå, dvs när ändring gjordes och av vem. Exempel på sidfot;

Publicera När allt är klart, klicka på knappen ”Spara och publicera”

Voilá – jag har lagt ut ett PM!