Nätbaserad publiceringskurs i Ping Pong

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
SNAPCHAT Grundare Evan Spiegel.
Logga in och använda vårt nya Intranet NAVET
E-post i mobilen -Ett sätt att öka tekno-stressen, eller en lysande effektivitetshöjare?
TILDA ett interaktivt utbildningsprogram
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
- En gemensam plattform för lärande för Katrineholms kommuns förskolor, grundskolor och gymnasieskolor.
Skribentutbildning SharePoint Publicera på nya intranätet
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
E-post juni 2013.
Manual: Att skapa en ny händelse (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Ljungby Grundläggande datautbildning Kursledare Anna Prissberg It-pedagog från AV-Media Kronoberg.
Nätbaserad publiceringskurs i Ping Pong
Manual: Att lägga in en nyhet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Det här bildspelet är till för dig som arbetar på Naturvårdsverket och vill ha.
Programmeringsteknik Föreläsning 13 Skolan för Datavetenskap och kommunikation.
OPERATIVSYSTEM OCH PRAKTISK LINUX Föreläsning 6 – Vecka INNEHÅLL  Hantering av användarkonton och användargrupper  Användning av Sudo för delgering.
Studenter Lär Av Studenter ”SLAS”
Kortseminarium Radical Collaboration, 30 min Presentation av Mixed Minds Presentation av värden Presentation av deltagarna (om de inte är.
2. Utveckla en presentation
Logga in i Cambro Efter att du har aktiverat ditt CAS-id kan du logga in i Cambro. Gör såhär: 1. Surfa in på och klicka på ”Student” längst.
Göra en enkel webbsida med word
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Nätbaserad publiceringskurs i Ping Pong Maria Wikstrand Eva Lorentzon Karin Lindgren.
Studenter Lär Av Studenter ”SLAS” Karim Daho Januari 2007.
Källor! Hur gör man egentligen?
UPPSATSSKRIVNING ENTRÉSKOLAN
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Privat. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Proffs. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
VAD HÄNDER MED LOK-STÖDET? Från manuellt till digitalt Från nu och in i framtiden.
- Gå till adressen kronoby
Logga in i Cambro Gör såhär: 1. Surfa in på och klicka på ”Student” längst upp i högra hörnet.
Internet Styrdatorer och kablar Uppkopplade användare Servrar 182.QRZN.
Min första hemsida Hello world!. Byt bakgrundsfärg Hello world!
Links2keep - Nyb ö rjarguide. Links2keep Här kommer alla dina länkar att visas. Länkarna som du kan se på startsidan är exempel och kommer inte finnas.
Helpdesk – 10 i topp.. 2 Glömt anv.namn/lösenord –Användaren har bytt anv.namn/lösen och kommer inte ihåg till vad, eller så har de inte kvar mailet de.
EKÄNGENS IF NÄRVAROREGISTRERING MEDLEMSHANTERING ADMINISTRATION.
Tillgänglig IT Komma igång med Basecamp. Som deltagare i kursen får du en individuell inbjudan via epost med en registrerings- och en startlänk.
Unik Guide för föräldrar
Klicka på någon av de kapitel för mer information eller klicka på knappen bredvid guide till start. 1.Hur navigerar man på hemsidan?Hur navigerar man på.
H.O.U.S.E 2015 EFFEKTIVISERA DINA PROCESSER MED HJÄLP AV ACTIVE DIRECTORY! Thorir Eggertsson – Inuit AB Johan Lidman – Inuit AB.
© CGI Group Inc.CGI Internal Introduktion och Utbildning Oracle Service Cloud Johan Engström & Victor Bogestedt Februari 2015.
Lathund Unionen PFS på Detta är den sida du möts av när du öppnar Unionens sida: Här loggar du in med det användarnamn.
Integrera mp3 i hotpotatoes.  Se hur test-övningen kommer att se ut: N1_Audio_01.htm
Utbildarforum 1-2 september
Utbildning Elektroniska blanketter 29-31
Välkommen till! Varför QualisTorget – vad kan QualisTorget göra för Er skola? QualisTorget beskriver denna webbtjänsts funktion på ett bra sätt, eftersom.
Manual Offentliga jobb Chefer HR-funktion Version 1.0
En fråga per elev – bråk år 6
Manual: Att byta lösenord. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Beskrivning av vår hemsidas funktioner och tjänster.
Starta bildspelet 1. Starta Bildspelet genom att klicka på Ikonen Bildspel i din webbläsare. 2. Klicka sedan, en gång, var som helst i dokumentet.
173 dagar kvar ….. Nummer 4 vecka
Event-modulen Grundläggande info En introduktion
Information gällande inloggning och lösenordshantering Totara
Matdagbok 1177.se.
Information om COSMIC R8.1
Lägga in ny medlem Ta bort medlem
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
En universal inloggning 27 mars 2019
Presentationens avskrift:

Nätbaserad publiceringskurs i Ping Pong Maria Wikstrand Johanna Gårdman Karin Lindgren

Agenda 12.00-13.00 Praktisk information om kursen Kursupplägg Kursboken Mål & framsteg Utbildningsmiljön och övningsaktivitet Testa inloggningar som behövs för kursen Ping Pong resurser på KI

Kursupplägg Kursbok i skarpa Ping Pong med förklaringar, övningar och instruktionsfilmer https://pingpong.ki.se logga in för att komma åt funktioner Mål & framsteg, Ställ fråga osv Utbildningsmiljö https://utbildning-pingpong.ki.se Din egen övningsaktivitet (låst/sluten) där du gör övningarna som du fått i kursboken under kapitel Publicering En gemensam övningsaktivitet (öppen) där du gör övningarna för Öppna sidor

Kursboken Kursmaterialet uppdelat i kapitel Varje kapitel innehåller avsnitt med instruktioner samt övningsuppgifter med tillhörande instruktionsfilm

Kapitel 1: 4 är obligatoriska Kapitel 5: Öppna aktiviteter är frivilligt

Ibland finns det bilder som är ditt ”facit” Förklaring samt länk till instruktionsfilm Att göra: dina uppgifter dvs dina övningar

Mål & framsteg Kom ihåg att övningarna för Öppna sidor inte är obligatoriska men syns ändå i listan över delmål

Övningsmiljö: utbildning-pingpong.ki.se Användarnamn: e-post.utbildning Lösenord: Abc123 (som du byter till eget, förslagsvis samma som du har för skarpa PP)

Två övningsaktiviteter: En låst övningsaktivitet som är din egen för kapitel Publicering En gemensam övningsaktivitet för de publicister som gör övningarna för Öppna sidor

Den låsta övningsaktiviteten dvs ”din egen” Din övningsaktivitet heter PP_Grundkurs: övningsaktivitet Förnamn Efternamn Övningsaktiviteten består av en låst aktivitet med några färdiga sidor och mappar Under kursen kommer du redigera innehåll, lägga till sidor och mappar mm Övningsfiler finns i övningsaktiviteten

Support under kursen Använd funktionen ”Diskutera” under kursens gång Alla lärare i kursen bevakar frågorna som kommer in denna väg

Testa inloggningar för kursen och övningsmiljön Riktlinjer för skapande lösenord: Lösenordet måste minst vara 6 tecken långt och du måste använda tecken ur minst 3 av följande grupper:  ,.-;:_!%&/+*, abcdefghijklmnopqrstuvxyz ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVXYZ 0123456789

Ping Pong resurser på KI http://pingpong.ki.se/resurser Här hittar du information om de senaste uppdateringarna i Ping Pong på KI, lathundar, kursutbud mm OCH länken till Nätbaserad publiceringskurs i Ping Pong Alla sidor är sk Öppna sidor