Tryck på den stora knappen på datorns front. Då startar datorn.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
En presentation av ett unikt system
Advertisements

Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Logga in och använda vårt nya Intranet NAVET
Anpassning i Windows och Word utan hjälpmedel med tangentbordet
TILDA ett interaktivt utbildningsprogram
Ringa video- samtal med datorn
Kom igång med - Disgen Modul 3
Kom igång med - Disgen Modul 3
Uppgiften i PowerPoint
Hur man Scannar i Netloan-nätverket
Säkrare inloggning till e-tjänster för vårdnadshavare via e- legitimation Viktig information om förändringar kring vårdnadshavares inloggningar till Barnwebben,
Välkommen till internet för nybörjare
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
Så här ser första sidan ut på här måste man ha sitt användarnamn och lösenord för att komma in.
E-post juni 2013.
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Videokonsultation med medborgare
På kik kommunicerar man genom att chatta och skicka bilder till varandra gratis var man än befinner sig förutsatt att man har internet. Har man en video.
Enkel dator teknik Tips och tricks.
1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma.
©storm.
VÄLKOMMEN ! Du kommer nu att få delta i ett parapsykologiskt experiment.. Luta dig bakåt i stolen och klicka med musen när vi kan börja.
FaceTime - Ringa Att ringa med iPad2/iPad3 som en videotelefon.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Nätverk Logistikprogrammet 2012.
Komma igång med Basecamp via appen
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
Lathund för Vårdnadshavare
Word Read Plus 08 talsyntes
- Gå till adressen kronoby
Powerpoint …är ett program som du använder till att: …är bra till att
Kolla upp behörighet Om du ska släppa in någon som inte har sitt ksid med sig.
Groupwise – skicka mail
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
MEOS på två datorer Motionsorientering. TävlingUngdom Korsad nätverkskabel Server Lägg upp tävlingen på denna Används som anmälan Extra batteri Startas.
Ledarmöte Koppla spelare till ditt lag När man loggar in i IDA möts man av den här vyn.
Hur man beställer produkter och blir lojal kund..
Att överföra data till PC Förberedelse 1.Installera Programvara, finns på CD i framfickan på väska) 2.Ta fram handenhet 3.Ta fram USB-interface Tanka USB-interface.
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Groupwise – skicka mail
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Så här använder du Wordmallar för Göteborgs universitet Tryck på valfri tangent för att fortsätta.
NYA SMARTSKOLA LATHUND Windows (XP, Vista, Windows 7)
Komma igång med Lync Windows Store-appen
Snabbreferens för © 2013 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync-startskärmen På Lync-startskärmen finns paneler i hubben till vänster som ger dig smidig.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Uttag från Reserven Informationsmanual för sjuksköterskor Rätt registrering i datasystemet ger : Uppdaterad listor för Reserven Användbar statistik för.
Snabbreferens till © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync Web App Anslut till ett Lync-möte med ljudet på datorn Om du inte har Lync 2013 kan.
Tommy blev på sprungen av en rånare. Han fick ett litet skrubbsår på armbågen.. Flisen och Tommy hitta en lapp. På den står det sven östgök. Tommy och.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Starta ett videosamtal I listan Kontakter pekar du på en kontaktbild och klickar på kameraikonen. Ett meddelande visas på kontaktens skärm om att ta besvara.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Tommy Nilson Föreningen DIS Datorhjälp i Släktforskningen © Bengt Kjöllerström | Modul 31.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Hur man registrerar Lösen. Du loggar in på med ditt orgnummer samt medlemsnummer. Om ditt lönesystem är kompatibelt välj alternativet.
VIKTIGT När du ska göra en bok i Rison så måste originalet alltid vara i A4 format. Är det mindre eller större får du göra om det till A4.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
STARTA KURSEN: LOGGA IN I LADOK3 Klicka på skärmen eller piltangenten för att stega dig igenom kursen Du kan göra inställningar i spelaren nedtill t.ex.
Inloggning, startsida i Co-Driver samt utloggning Panel-PC
Instruktioner kortläsare
Procedur vid trådlöst elektronisk prov
Interaktiv hjälp till Disgen 2016
Hur scannar jag i sal 14 Liten instruktion.
Digitala signeringslistor
Presentationens avskrift:

Tryck på den stora knappen på datorns front. Då startar datorn. Starta datorn Tryck på den stora knappen på datorns front. Då startar datorn. Ta det lugnt! Det kan ta ett litet tag!

Om det inte funkar att starta datorn… Kolla så att både skärmen och datorn är igång. Är de igång lyser gröna lampor på dem. Om inte datorn får ström kollar du att alla kablar sitter i ordentligt. Om inte skärmen verkar få kontakt med datorn kollar du kabeln som går mellan datorn och skärmen. Kolla att ingenting sitter i USB-porten Om det sitter en diskett i diskettstationen hakar datorn upp sig på vägen. Plocka ut disketten och tryck på någon tangent så blir det bra.

Logga in 1. Skriv in ditt användarnamn i den övre rutan 2. Skriv in ditt lösenord i den nedre rutan 3. Klicka på OK (eller tryck på Enter) Vänta på att datorn loggar in dig! Ibland tar det ett litet tag!

Det är viktigt att du stänger av datorn rätt! Stänga av datorn Det är viktigt att du stänger av datorn rätt! 1. Se till att alla fönster är stängda. Då är det tomt i aktivitetslisten. 3. Se till att ”Stäng av datorn” är valt. Tryck på OK. På vissa datorer måste du även trycka på knappen. Vänta tills meddelandet ”Nu kan du stänga av datorn” syns på skärmen. 2. Klicka på Start och välj Avsluta.