Arbetsflödet i handböckerna HandboksredaktörHandboksansvarig kontrollerar textinnehåll Publiceringsansvarig för handböckerna.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
TILDA ett interaktivt utbildningsprogram
Advertisements

Skapa ett video-CV på YouTube
This work is licensed under a Creative Commons 3.0 Attribution License Wikispaces för SBC En guide
Ansökan till SFI steg för steg
Ansökan till Vuxenutbildning steg för steg
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
E-post juni 2013.
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma.
Manual: Att skapa en ny sida. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
DCV Idéskiss Design Jag tror att jag ska ha en mörk och stilren design på mitt DCV. Det ska finnas dynamisk funktionalitet där designen byts utan att sidan.
IM fakturahantering Bildspelet rullar automatiskt Du har fått ett mejl
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Information till IT-designs programstudenter
Lägga in ett PM – så här gör man…
Läs först igenom hela presentationen Sedan kan du klicka på länken nedan så kommer du till unikums login-sida Fylla i omdömen i Unikum En presentation.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Manual: Att skapa ett nytt forum och att kommentera i forumet. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
WIS version 2.0 Webbaserat nationellt krisinformationssystem.
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Hur man beställer produkter och blir lojal kund..
Klicka på någon av de kapitel för mer information eller klicka på knappen bredvid guide till start. 1.Hur navigerar man på hemsidan?Hur navigerar man på.
För att Nyheter ska visas som egen rubrik skall denna ruta vara ibockad. Markera Nyheter Klicka därefter på ”Ny sida”
Licensmanual 2015 Steg 1-13 visar hur ni ansöker om en licens Steg visar hur ni i efterhand kan kontrollera era licenser 1.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Lathund Unionen PFS på Detta är den sida du möts av när du öppnar Unionens sida: Här loggar du in med det användarnamn.
Knappar i artikelredaktionen som formaterar texten:
Utbildning Elektroniska blanketter 29-31
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Study Manager är en SharePoint-lösning som ger lärare och administratörer möjlighet att lägga till och administrera självrättande övningar och uppgifter.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
SENASTE NYTT 29 APRIL. Innehåll Aktivitet Hemsida Avgifter Administration Nästa tillfälle.
BVForum Sören Thuresson.
BVForum - en genomgång för revisorer Sören Thuresson.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Uppstart iPad Höörs kommun.
R ESULTAT A TTESTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
Idrottslyftsansökan i IdrottOnline. Idrottslyftet Idrottslyftet är en satsning på barn- och ungdomsidrott Idrottslyftets medel ska användas till insatser.
STARTA KURSEN: RESULTATNOTERINGAR Klicka på skärmen eller piltangenten för att stega dig igenom kursen Du kan göra inställningar i spelaren nedtill t.ex.
Workshop 2: Skapa egna e-tjänster och skicka ärenden till era patienter.
Meddelanden Panel-PC Co-Driver 3.0, version 1.0.
Annonsering av anställningar via Reachmee
Utbildning Karlstad, SFAI-veckan.
Matdagbok 1177.se.
Påfyllningsrapport Panel-PC
Välkommen till redaktörsutbildning på linkoping.se
WEBBORDERGUIDE.
Introduktion Study Manager är en SharePoint-lösning som ger lärare och administratörer möjlighet att lägga till och administrera självrättande.
Microsoft® Office SharePoint® 2007-utbildning
LATHUND BLODOMLOPPET 2017 Gå in på
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Elevsidan Indras startsida – länk finns på
Praktikplatsen.se Demo - Företag • • SKAPAD AV
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
för att skapa din kvartershemsida
Hur man använder Video med e-post och Prospektrapporten
Hur registrerar jag mig på vår partnerportal
Licensmanual Steg 1-13 visar hur ni ansöker om en licens Steg visar hur ni i efterhand kan kontrollera era licenser.
Logga in på din Nacka-sida. Sök på Varbi i sökrutan
Vi i Guddarps IF kommer börja använda oss av Bokat.se!
Region Norrbottens gemensamma dokumenthanteringssystem
Klubbfilialer i MyLCI Vägledning 2018.
Skapa nyhet på OL-hemsidan
Presentationens avskrift:

Arbetsflödet i handböckerna HandboksredaktörHandboksansvarig kontrollerar textinnehåll Publiceringsansvarig för handböckerna

Start av arbetsflöde Handboksredaktören klickar på knappen ”Klar för publicering” för att starta ett förutbestämt arbetsflöde

Nästa steg i arbetsflödet Handboksansvarig får ett e-postbrev som automatiskt skickas när Handboksredaktören klickat på ”Klar för publicering” Klicka på logga in.

Logga in på Episerver Via logga in länken i e-postbrevet hamnar du på denna sidan. Logga in i Episerver och du kommer direkt till den sidan som ska godkännas.

Godkänd eller ej godkänd Läs igenom texten på sidan och i högerspalten gör du som handboksansvarig valet godkänd eller ej godkänd sida.

Publicera sidan Publicerar sidan Godkänd sida publiceras. Ej godkänd sida returneras till handboksredaktör med kommentar.