Våra favoritsånger.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

Företagsskolan nIbland genomgår vårt företag förändringar. 3 lektioner nHär följer 3 lektioner som hjälper dig att överleva.
Äventyr i sjumilaskogen
Ja så är det snart jul igen. Denna julen får jag fira med en nykomling i familjen. Jag blev den 5 november Farmor till en liten pojke. Han, Nilo har fått.
Hur kan jag vara viss om min tro?
Sagan om den hungriga vargen
Sagan om Piffy.
Bildspel om konstnären
Karlsson på taket av Kristine och Simon.
Frågor på ytan, under ytan och på djupet
En dag på Skogsgrinden…
Varför sjunker stenar när en kork flyter?
Svenska som andraspråk
PACK Pack är ett elakt litet monster. Han är orange och har ett gult öga. Hans favoritsak att göra är att sno godis. Det är ingen mening att du gömmer.
Relativa pronomen & adverb
Släktskapsregeln för 6a
Tips för dig som söker en partner. Om du vill ha en partner som äter all mat du lagar utan att klaga på att det inte smakar som mammas mat.... Skaffa.
Välkommen till Ungdomssamling!
ÄVENTYR MED HÄSTARNA Utflykten Martin och Filippa var ute och red. De red i skogen och tillslut kom de fram till en jättebrant backe. De bestämde sig.
1) Ni har kommit överens om att barnet ska ta bort sin tallrik från bordet efter måltider. Det går bra ibland och ibland inte. Den här gången går ditt.
PETTER OCH HANS FYRA GETTER
Den globala & trygga företagsskolan n Ibland genomgår vårt företag förändringar n Här följer 3 lektioner som hjälper dig att överleva…
Prova  Roliga bilder  Spel  Roliga videoz  Musikspelare  Downloads!  Till de minsta  Kontakt.
Blinka lilla stjärna Blinka lilla stjärna där,
Bilresan till fjällen. Hos familjen Förberedd: ”- Imorgon ska vi åka till fjällen och då måste vi förbereda oss. Det är bra att titta på väderleksrapporten.”
Här kommer en gammal kinesisk visdom!
En dag med Gösta Ekman En bonde i Främshyttan.
Presenterad av Susanne Jerkenstam
Sagan om björnen.
BILDSPEL OM FORNTIDEN! Vi i klass 3a har jobbat med forntiden under vårterminen Vi har arbetat med : STENÅLDERN: vapen, pinnbröd över öppen eld.
Projekt pinnar.
Sångpåsar.
Luncha & lär! Indirekt tal ii.
Pronomen Tryck på F5 på tangentbordet för att börja.
Nyss så träffa jag en krokodil som körde runt i en bil
Vintern kall och grå Sitter och fryser så, så Djuren sover då
Himlen är blå Fåglarna flyger över skyn Sen kommer stjärnor.
Jag kommer som jag är, har ingenting att dölja. Du har skapat mig
Den börjar i Oslo ! Vi åkte till Stavanger där hade vi jätte-kul. Vi badade i de is-kalla havet sen gick vi ut och åt god mat. Sen tog vi flyget till.
Den oroliga chefen kollar på klockan, Hans bästa arbetare är sen, Och snart börjar ett viktigt möte. Chefen bestämmer sig för att ringa hem till honom.
Vem bestämmer, du eller chefen?.
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Barnvisor.
Pitch Min uppfinning är/heter: Sjungande robot säng (till alla åldrar) Jag tänkte såhär, om man har det svårt att sova, då kan man skaffa en sjungande.
Tänd ett ljus och låt det brinna låt aldrig hoppet försvinna
En buss åker med ett gäng gamla damer på motorvägen, på väg från en shoppingtur.
DAJJAL. DAJJAL 3. Delandet av månen Allegorisk ”Berättelse eller avbildning som vill åskådliggöra något annat än det som konkret framställs.” (Nationalencyklopedin)
Det var en gång en drake som hette Nidaros
Den magiska dörren.
Gillar du att angla? Trött på att vänta på att isen ska lägga sig på sjön?
Växtätande rovdjur.
Undra när pappa kommer????. Jag blir så arg!!! För va då????? Äntligen kommer han!!!!
♥ Brunbjörnar ♥ Härjedalens landskapsdjur är björn. Brunbjörnar är fredliga om man låter dem vara i fred.
Grattis faster! ...jag hörde att du fyller år idag. Det tänkte jag man kunde fira genom att bland annat visa lite hur jag har det  Pappa pratade om någon.
Det va en gång en katt och hund del 1
Av: Elina Räv.
Hur mår du idag? Jag är glad idag Idag är jag glad.
Ledtråd: Världens starkaste björn
SVENSKA - SWEDISH Heja Sverige!.
Bilresan till fjällen. Hos familjen Förberedd: ”Imorgon ska vi åka till fjällen och då måste vi förbereda oss. Det är bra att titta på väderleksrapporten.”
Religion, Kristendomen
Frihetstiden
Utter Uttern är Smålands landskapsdjur..
Utkik Historia: s , Frihetstiden
Två ackord på Ukulele.
32 BE Gå vidare genom att klicka på musen ! ® BrucElvis.
Uttal Vokaler dikter.
Två ackord på Ukulele.
Uttal Vokaler dikter.
Presentationens avskrift:

Våra favoritsånger

Hoppe, hoppe hare, satt och mumsa bär Hoppe, hoppe hare, satt och mumsa bär. Klappa sig på magen, det var gott det här. Fram smyger räven, ville Hoppe ta. Men Hoppe hoppe hare, han skuttade så bra. Hoppa in i skogen, bakom mossig sten. Satte sig att vila sina trötta ben. Fram flyger ugglan, tyst ifrån sitt bo. Stackars Hoppe hare, aldrig får han ro.

Björnen sover, björnen sover, I sitt lugna bo Björnen sover, björnen sover, I sitt lugna bo. Han är inte farlig, bara man är varlig. Men man kan dock, men man kan dock, honom aldrig TRO.

En kulen natt, natt, natt, min båt jag styrde En kulen natt, natt, natt, min båt jag styrde. På havets våg-a-di, våg-a-di, våg, så skummet yrde. Och vart jag såg-a-di, såg-a-di, såg, På havets våg-a-di, våg-a-di, våg. Långt ner i djup-pi-di-pi-di-pi, En fisk jag såg, och det var DU.

Jag hamrar och spikar, jag bygger en bil Jag hamrar och spikar, jag bygger en bil. Jag sågar och gnider och drar med min fil. Jag målar och målar, med tjockt och med tunt. Jag startar maskinen och bilen kör runt. TUT TUT!

Var bor du lilla råtta. I en hatt. Vad gör du klockan åtta. Jagar katt Var bor du lilla råtta? I en hatt. Vad gör du klockan åtta? Jagar katt. Hur många ungar har du? Sjuttiotvå. Hur mår din gamla far, då? Si och så. Vad gör din fru Lovisa? Steker glass. Vad vill du ha att spisa? Korv och jazz. Vad vill du ha att dricka? Smultronbål. Vad har du i din ficka? Fyra hål.

Sångtexterna är från http://hem.passagen.se/februaribarn/visor.htm Källor och länkar Alla bilder förutom björnen på sidan 3 är hämtade från Multimedias hemsida. Björnen- Fotoakutens hemsida. Sångtexterna är från http://hem.passagen.se/februaribarn/visor.htm http://www.multimedia.skolverket.se http://hem.passagen.se/februaribarn/visor.htm http://www.fotoakuten.se/soekresultat_gratis_bilder.html